Θεοδωράκης: Ποια είναι αυτή η συμφωνία επιτέλους;

0

«Ο κ. Τσίπρας είπε ότι η κυβέρνησή του έδωσε αργά  το βράδυ στους θεσμούς το ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου για την κρίση. Υπάρχει τέτοιο σχέδιο και ποιος άλλος το γνωρίζει εκτός του Πρωθυπουργού;» διερωτάται ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στις σημερινές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, κληθείς από δημοσιογράφους να σχολιάσει τις σημερινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε αναλυτικά:
«Ο κ. Τσίπρας είπε ότι η κυβέρνησή του έδωσε αργά  το βράδυ στους θεσμούς το ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου για την κρίση. Υπάρχει τέτοιο σχέδιο και ποιος άλλος το γνωρίζει εκτός του Πρωθυπουργού; Γιατί βλέπουμε ότι τα στελέχη της κυβέρνησης ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να αναμασάνε επικίνδυνες θεωρίες περί ρήξης και δραχμής και δεν κατανοούμε βέβαια γιατί ο Πρωθυπουργός δεν υπερασπίστηκε με τη φυσική του παρουσία την τελική του πρόταση στη χθεσινή πενταμερή συνάντηση στο Βερολίνο. Σε κάθε περίπτωση το Ποτάμι δεν περίμενε την ασφυξία της οικονομίας και της κοινωνίας για να πάρει τις αποφάσεις του, και έχουμε πει και το ξαναλέμε ότι θα στηρίξουμε ένα σχέδιο που εξυπηρετεί την ανάγκη της χώρας για ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη, για μείωση των ανισοτήτων».

Share.

Comments are closed.