Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται σε εφημερίδα επειδή άσκησε κριτική στην κυβέρνηση

0

Ο Γιάννης Ζερδελής, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, εκφράζει δημοσίως τη δυσαρέσκειά του για την κριτική που άσκησε η εφημερίδα στην κυβέρνηση και κυρίως στον υπουργό Θοδωρή Δρίτσα.
Ο βουλευτής, αφού τονίζει πως «είναι γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προκάλεσε την απίστευτη αυτή κοινωνικοοικονομική κρίση και είναι το μόνο κόμμα, που υποστηρίζει χωρίς τυμπανοκρουσίες τους ανήμπορους και ευάλωτους», σημειώνει: «Σκέφτομαι πλέον σοβαρά να διακόψω τη συνδρομή στην εφημερίδα και να δίνω το διπλάσιο της ετήσιας συνδρομής στο ταμείο αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ για τα θύματα της μνημονιακής κρίσης».

Αναλυτικά η ανάρτηση:
Μετά το δημοσίευμα του ΕΜΠΡΟΣ που “περιποιείται” τον Θοδωρή Δρίτσα αν. υπουργό ναυτιλίας και ούτε λίγο ούτε πολύ κατά τον συντάκτη, οι 100 μέρες της υπουργικής του θητείας ήταν αρκετές για να φτάσει η ακτοπλοΐα στα σημερινά χάλια. ( προφανώς την παρέλαβε ακμαία και σφύζουσα οικονομικής υγείας!). Με την αναφορά δε στους απλήρωτους ναυτικούς της ΝΕΛ σκέφτομαι πλέον σοβαρά να διακόψω την συνδρομή στην εφημερίδα και να δίνω το διπλάσιο της ετήσιας συνδρομής στο ταμείο αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ για τα θύματα της μνημονιακής κρίσης .
Είναι δε γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προκάλεσε την απίστευτη αυτή κοινωικοοικονομική κρίση και είναι το μόνο κόμμα που υποστηρίζει χωρίς τυμπανοκρουσίες τους ανήμπορους και ευάλωτους.

Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται σχολιασμός της παραπάνω δήλωσης από έναν εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων, δημοκρατικά εκλεγμένο. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του!

Share.

Comments are closed.