Επίθεση στα έντυπα του ΔΟΛ από τον Σταύρο Θεοδωράκη

0

Επίθεση στα μέσα ενημέρωσης που ανήκουν στον ΔΟΛ, εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στη 2η Μετεκλογική Συνδιάσκεψη Στελεχών του κόμματός του.

Έχουν κηρύξει εμπάργκο στο Ποτάμι
Ο επικεφαλής του Ποταμιού έκανε λόγο «εφημερίδες και ραδιόφωνα που απευθύνονται υποτίθεται στον μεσαίο χώρο και έχουν κηρύξει εμπάργκο στο Ποτάμι» και συμπλήρωσε: «Ο ΔΟΛ, το Βήμα και Τα Νέα, 110 μέρες τώρα δεν έχουν ούτε ένα ρεπορτάζ για τη δράση του Ποταμιού. Μόνο αρνητικά σχόλια και νουθεσίες».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, συνέχισε με επίθεση στα μέσα ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ: «Και από κοντά το θράσος του νέου καθεστώτος. Σήμερα η Αυγή κάνει άλλη μια ολομέτωπη επίθεση στο Ποτάμι».
Ο κ. Θεοδωράκης σχολίασε ότι αυτή η επίθεση στο κόμμα του δεν τον παραξενεύει: «Ο άνθρωπος που κατηγορεί το Ποτάμι για μνημονιακό κόμμα, στην Αυγή, είναι ο λογογράφος του Άκη Τσοχατζόπουλου». «Καλά φάγαμε-καλά ήπιαμε, να πούμε και κάτι και για το Ποτάμι», σχολίασε, αναφερόμενος, κατά πληροφορίες από συνεργάτες του, σε κείμενο του παλαιού στελέχους του ΠΑΣΟΚ κ. Μενέλαου Γκίβαλου που δημοσιεύεται στο κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ναι στη συμφωνία που θα κρατά τη χώρα στην Ευρώπη
Στην ομιλία του ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι το Ποτάμι θα ψηφίσει, χωρίς αμφιβολίες και αστερίσκους, τη συμφωνία που θα μας κρατά μέσα στην Ευρώπη. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «το Ποτάμι δεν είναι το κόμμα του «όχι σε όλα». «Εμείς ακούμε, βλέπουμε, συζητάμε, αποφασίζουμε», τόνισε, αλλά διευκρίνισε, ότι δεν θα συναινέσει η εφαρμογή της συμφωνίας να σημάνει νέα φοροεπιδρομή αλλά ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος. Τέλος, ο επικεφαλής του Ποταμιού απέκλεισε κατηγορηματικά την προοπτική των εκλογών και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να γίνει «πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων» και «όχι ομαδάρχης των τάσεων του κόμματός του».

Share.

Comments are closed.