Χαλάνδρι: Συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο & τη Δομή Παροχής Συσσιτίων

0

Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Χαλανδρίου έχουν προγραμματίσει μια μεγάλη δράση συγκέντρωσης τροφίμων το Σάββατο 23 Μαΐου, 2015. Καλούμε όλους τους  πολίτες και τις επιχειρήσεις να συνεισφέρουν με τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης.  Σας καλούμε στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου  από τις 11:00 π.μ έως τις 15:00 μ.μ για μία μεγάλη γιορτή με μεζέδες, μουσική και πολύ κέφι. Όλοι μαζί ψήνουμε και διασκεδάζουμε προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους  συνδημότες μας που βρίσκονται σε ανάγκη.
αφισα για συγκέντρωση τροφίμων 23 Μαιου  2015Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέχρι στιγμής το Κοινωνικό Παντοπωλείο εξυπηρετεί πάνω από 500 οικογένειες (763 άτομα),  το Γραφείο Διαμεσολάβησης 777 άτομα, το Κοινωνικό Φαρμακείο 371 άτομα και η Δομή Παροχής Συσσιτίων 233 άτομα. Στο Δήμο Χαλανδρίου το πρόγραμμα υλοποιείται από το Ελληνικό Κέντρο Προαγωγής Κοινωνικής και Ψυχικής Υγείας – Πορεία ΑΜΚΕ, σε συνεργασία με το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής  Αθηνών, την Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.), το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Γ. Κουρτέση και το Δήμο Χαλανδρίου.
Σας περιμένουμε όλους να απολαύσουμε ακροβατικά και ζογκλερικά από το Cirk de Votanik, μουσική από τη φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου και να απολαύσουμε τη μουσικοχορευτική παράσταση με παραδοσιακούς χορούς από το Περιφερειακό Τμήμα Χορού Λύκειο  των Ελληνίδων Χαλανδρίου. Όλα αυτά με υπέροχους και γευστικούς μεζέδες. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, δημιουργούμε αλυσίδα αλληλεγγύης!

Share.

Comments are closed.