Όλο το χρονοδιάγραμμα για την επιλογή στελεχών εκπαίδευσης

0

Μετά το ΦΕΚ θα ακολουθήσει υπουργική απόφαση και η διευκρινιστική εγκύκλιος σχετικά με τις οδηγίες για την επιλογή των νέων Διευθυντών και υποδιευθυντών των σχολικών μονάδων η οποία θα σταλθεί από το Υπουργείο Παιδείας στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και σε όλα τα σχολεία της χώρας.
Η υπουργική απόφαση θα δίνει  την δυνατότητα στους υποψηφίους να επισκέπτονται το σχολείο επιλογής τους για να μιλήσουν στα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων, με την επισήμανση να μη διαταράσσουν το πρόγραμμα του σχολείου.
Υπενθυμίζουμε πως ο υποψήφιος που βρίσκεται μακριά από το σχολείο της επιλογής τους θα έχει την δυνατότητα να στέλνει το βιογραφικό του στον σύλλογο διδασκόντων.

Λίγα λόγια για την διαδικασία
Πρώτα θα εκλέγονται οι διευθυντές σχολείων και ύστερα προκηρυχθούν από το υπουργείο Παιδείας οι θέσεις των Υποδιευθυντών.
Οι διαδικασίες  στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση θα πρέπει να γίνουν το αργότερο έως στις 19 Ιουνίου ενώ για την Δευτεροβάθμια το χρονικό περιθώριο επεκτείνεται και αργότερα. Στην συνέχεια θα υπάρξει προκήρυξη των θέσεων των Διευθυντών Εκπαίδευσης με στόχο οι διαδικασίες να ολοκληρωθούν μέσα στον Ιούλιο.

Share.

Comments are closed.