Ο Παπαδημούλης «τα χώνει» σε Καμμένο και Δούρου για τα «ταρατατζούμ» και δέχεται επίθεση

0

Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, τάσσεται κατά των δαπανηρών εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, «καρφώνοντας» με αυτό τον τρόπο τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.
«Θερμή παράκληση προς συναρμόδιους: Οι εθνικές επέτειοι να εορτάζονται στο μέλλον, διαφορετικά. Με λιγότερα έξοδα και χωρίς πολύ ”ταρατατζούμ”», έγραψε στο facebook ο κ. Παπαδημούλης.
papadimoulis2Τι ήταν όμως να το κάνει αυτό… Οι «συνήθεις ύποπτοι», που εμείς τους έχουμε νιώσει πολύ καλά στο πετσί μας τόσο καιρό, του έκαναν επίθεση και γι’ αυτό επανέρχεται με δεύτερη ανάρτηση που λέει τα εξής:

«Με αφορμή τις αυριανές παρελάσεις, πρότεινα λιγότερα έξοδα και υπερβολές. Εισέπραξα, αντί για αντίλογο, βολές επί «προσωπικού». Λυπάμαι πολύ…»
papadimoulis1Κύριε Παπαδημούλη, κάποιοι τους εξέθρεψαν όλο αυτό τον καιρό αυτούς τους τύπους. Βέβαια τότε δεν σας ενοχλούσαν και δεν υπήρχε αντίδραση. Τώρα όμως να είστε βάβαιος ότι θα τους βρείτε μπροστά σας…

Share.

Comments are closed.