Συγκίνηση και θλίψη από το χαμό της 46χρονης καθηγήτριας

0

Συγκίνηση και θλίψη επικρατεί στην περιοχή της Τέμενης Αιγίου όπου… και διέμενε εν ζωή η άτυχη 46χρονη καθηγήτρια Γεωργία Κανελλοπούλου, η οποία και έχασε σήμερα το πρωί τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου στο ύψος των Σελιανιτίκων.
Το δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 8.30 περίπου όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορεία του, από άγνωστη αιτία και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό και αυτοκίνητο και στη συνέχεια έπεσε στο κενό.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η άτυχη γυναίκα ήταν καθηγήτρια στο 1ο Λύκειο Ναυπάκτου, όπου και κατευθυνόταν το πρωί.
Στο μεταξύ στο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί η δεύτερη επιβάτης του οχήματος που τραυματίστηκε.

Το μήνυμα των συναδέλφων της άτυχης καθηγήτριας
Το Δ.Σ της Α’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας συνήλθε εκτάκτως σήμερα 23 Μαρτίου 2015, μετά τη θλιβερή είδηση του αιφνίδιου θανάτου της συναδέλφου Κανελλοπούλου Γεωργίας, εκπαιδευτικού στο 1ο Γενικό Λύκειο Ναυπάκτου. Για το θάνατο της συναδέλφου, σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα της Α ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας εκφράζει στους οικείους τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια. Αντί στεφάνου, το ΔΣ της Α ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας θα προσφέρει το ποσό των 100 ευρώ σε κοινωφελές ίδρυμα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει…

Share.

Comments are closed.