Αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα ο ΟΦΗ!

0

Σε συνέντευξή του στο Ηράκλειο το Σάββατο ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς τόνισε ότι η ομάδα του αποσύρεται από το πρωτάθλημα!

Διαβάστε τι τόνισε χαρακτηριστικά:
Βλέπουμε νόμους να τηρούνται σε άλλες περιπτώσεις και σε άλλες όχι. Βλέπουμε να υπάρχουν αποφάσεις που θα έχουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Έπεσαν οι μάσκες στον πόλεμο κατά της ομάδας μας.
Τελευταίο παράδειγμα ο ορισμός του αγώνα με τον ΠΑΣ. Είδαμε ότι με τον Ατρόμητο εκτέλεσαν αυτόματα την ποινή αφαίρεσης των 4 βαθμών και δεν όρισαν το παιχνίδι. Βλέπουμε ότι ακριβώς το ίδιο γεγονός, την Τετάρτη μετά το ματς με τον Πανθρακικό, δεν έγινε το ίδιο και δεν εκτέλεσαν το παιχνίδι. Είχα ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της Λίγκας και μου είπε ότι το παίρνει πάνω του και ότι το ματς γίνεται κανονικά. Γιατί δεν έγινε το ίδιο και με τον Ατρόμητο;
Ο ΟΦΗ ήταν το εύκολο θύμα γιατί ήθελαν κάποιοι να έχουν μια άνετη παραμονή. Είδαμε αποφάσεις όπως με την ΕΠΟ να μην βγάζει δελτία σε 20χρονα παιδιά για να τελειώσουμε αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα.
Η διοίκηση έκανε έναν αγώνα ώστε να τελειώσει το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια και βλέπουμε μια απόφαση δικαστηρίου που ενώ έχει κερδηθεί για να γίνει το παιχνίδι και έπρεπε να επιστραφούν οι βαθμοί, το μόνο που έκαναν ήταν να γίνει το ματς και να μην επιστρέψουν το παιχνίδι.
Η ρήτρα της Nova με την Λίγκα να μην εκτελεστεί αλλά να εκτελεστεί η εξαθλίωση του ΟΦΗ. Φοβούνταν τον ΟΦΗ με 12 και 13 παίκτες.
Είδαμε ανθρώπους να παίρνουν αποφάσεις που κατακρεούργησαν την ομάδα όλο αυτό το διάστημα. Η απόφαση που πήραμε είναι να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Είδαμε διαφορετική αντιμετώπιση και όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει η κρίση αλλά δεν είναι η ίδια αντιμετώπιση.

Share.

Comments are closed.