Βόμβα: Ανακοίνωσε ο Μηλιός μέσω twitter ότι φεύγει από το τμήμα οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ

0

Φαίνεται ότι οι ανέφελες ημέρες που διήνυσε ο οικονομολόγος με την Κουμουνδούρου ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Με μια αιφνίδια ανακοίνωση στο twitter ο Γιάννης Μηλιός γνωστοποίησε την αποχώρησή του από το τμήμα οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. «Τμήμα οικονομικής πολιτικής, αποχαιρετισμός. Με ευγνωμοσύνη για την εκτίμηση, τη συντροφικότητα, την εμπιστοσύνη» έγραψε χαρακτηριστικά.
Η απόφαση του κ. Μηλιού, ασφαλώς δεν είναι άσχετη με τις αντιπαραθέσεις που είχε όλο το προηγούμενο διάστημα με τους χειρισμούς του Γιάνη Βαρουφάκη αλλά και του Αλέξη Τσίπρα.
Ο κ. Μηλιός είχε αντιδράσει έντονα στη συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup με σχετικό άρθρο στο οποίο είχε αποδομήσει και ειρωνευτεί την επιχειρηματολογία του υπουργού Οικονομικών. Στον κ. Μηλιό είχε απαντήσει τότε ο κ. Βαρουφάκης ο οποίος τον κατηγόρησε ότι υιοθετούσε την επιχειρηματολογία της ΝΔ.
Ενώ και ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης είχε ασκήσει δριμεία κριτική εναντίον του, λέγοντας πως δεν πρέπει να εκφράζονται τέτοιες απόψεις από ένα στέλεχος που είναι ακόμη υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του κόμματος.

Share.

Comments are closed.