Σουλτς: Ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης από τον Καμμένο

0

Δριμεία κριτική ασκεί στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς μέσω συνέντευξής του, που θα δημοσιευθεί την Κυριακή στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeinen Zeitung.
Ο κ. Σουλτς μάλιστα, με αφορμή τη συνέντευξη του κ. Καμμένου στη Bild, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να απαλλαγεί από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες»
«Θεωρώ πως ο κυβερνητικός συνασπισμός του Αριστερού Κόμματος με τους δεξιούς λαϊκιστές είναι λάθος» τονίζει ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Ο κ. Σουλτς αναφερόμενος στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, ο Μάρτιν Σουλτς δηλώνει χαρακτηριστικά ότι «σε σύγκριση με τον κ. Καμμένο, ο ελέφαντας σε υαλοπωλείο μοιάζει με διπλωμάτη που ξέρει να ελίσσεται».
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τη Γερμανία ότι εμπλέκεται στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας, ενώ αναφέροντας ότι κάποιοι δεν ήθελαν να σχηματίσει κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ ο ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επανέλαβε τις προειδοποιήσεις για τους μετανάστες, ζήτησε από την Τουρκία να σέβεται τις υποχρεώσεις της, ενώ έκανε επίθεση στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τόνισε ότι δεν είναι θεωρητική η συζήτηση για τις πολεμικές αποζημιώσεις.

Share.

Comments are closed.