Γιορτή γυναίκας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΛΥΔΩΝΑ» (Φωτογραφίες & video)

0

Το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015, για τέταρτη χρονιά ο πολιτιστικός σύλλογος Ευηνοχωρίου «Η Αρχαία Καλυδώνα» διοργάνωσε την γιορτή γυναίκας στην ταβέρνα “ΜΙΜΟΖΑ” στο Κρυονέρι. Ήταν μια εκπληκτική βραδινή ατμόσφαιρα που ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων, λόγω της παρουσίας μεγάλου αριθμού γυναικών.
Στο καλωσόρισμα ήταν τα γυναικεία μέλη του Δ.Σ (Μαστραπά Δέσποινα, Καμπά Σπυριδούλα και Δρόσου Ελπίδα).
Το νόστιμο φαγητό, η γιορτινή ατμόσφαιρα και οι μουσικές επιλογές του DJ, κορύφωσαν πολύ σύντομα το κέφι, με αποτέλεσμα ο χορός να κρατήσει ως αργά την νύχτα.
Όπως πάντα αντιπροσωπεία ανδρών – μελών του Δ.Σ του Συλλόγου (Ζαρκάδας Σπύρος, Φουρτούνης Βασίλειος και Φούντας Διονύσης) παραβρέθηκαν για λίγο στην εκδήλωση, ευχαρίστησαν τις γυναίκες για την παρουσία τους, τους ευχήθηκαν υγεία και καλή διασκέδαση και πρόσφεραν εννέα όμορφα δώρα τα οποία, ύστερα από κλήρωση, κέρδισαν οι: Τριώτη Αθηνά, Μάνθου Παρασκευή, Ντέκα Ειρήνη, Πολύζου Έφη, Κολοζάκη Αγαθή, Μάνθου Παναγιώτα, Κουτσοντέμου Ιωάννα, Δασκαλάκη Νάνσυ και Μακρή Κωνσταντίνα.
Κλείνοντας την σύντομη παρουσία τους τα μέλη του Δ.Σ αφιέρωσαν σε όλες τις γυναίκες το παρακάτω απόσπασμα…
«Η ευτυχία… η χαρά… η καλοσύνη… η αγάπη… η ελπίδα… η επιτυχία… η ομορφιά. Όλες γένους θηλυκού… χρόνια πολλά στην κάθε γυναίκα ξεχωριστά».
Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση για τον σύλλογο «Η Αρχαία Καλυδώνα» που έχουν αγκαλιάσει οι αναγνωρίζοντας την καθοριστική συμβολή του συλλόγου στα πολιτιστικά δρώμενα αλλά και την ψυχαγωγία όλων.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι : Oriflame με πέντε όμορφα δώρα και «Αρχαία Καλυδώνα», Ντέκα Ειρήνη, Τόλη Ρούλα, Μελικόκη Ελένη που πρόσφεραν από ένα δώρο γυναικείας περιποίησης.
Δείτε φωτογραφικό υλικό καθώς κι ένα βίντεο από την εκδήλωση, τα οποία επιμελήθηκε ο διαχειριστής της σελίδας Βασίλης Φουρτούνης.

Share.

Comments are closed.