Μέλος της Χρυσής Αυγής μεταγράφεται στους Ανεξάρτητους Έλληνες!

0

Στο δυναμικό των ΑΝΕΛ ανήκει πλέον το μέχρι πρότινος μέλος της Χρυσής Αυγής και δημοτικός σύμβουλος Σπάτων-Αρτέμιδος με την Ελληνική Αυγή Γρηγόρης Γερακόπουλος.
Σε επιστολή του που είχε αποστείλει προς τους υπεύθυνους της Χρυσής Αυγής, ο κ. Γερακόπουλος είχε επισημάνει, όπως αναφέρει, «την έκδηλον δυσαρέσκειάν του επί πολλών θεμάτων».
Η δυσαρέσκειά του δεν πηγάζει από κάποια από τα γνωστά συμβάντα στα οποία πρωταγωνιστούν μέλη και στελέχη της ΧΑ, αλλά από την οικογενειοκρατία που υπάρχει στο κόμμα. Τον ενόχλησε σφόδρα το γεγονός ότι «η μη εκλεγείσα κ. Ελένη Ζαρούλια της Β’ Περιφέρεια Αθηνών εισήλθε εις το Κοινοβούλιον».
Ο κ. Γερακόπουλος έκανε γνωστό ότι εγγράφεται «εις τους ΑΝΕΛ του κ. Παναγιώτη Καμμένου, ο οποίος λόγω και έργω πιστεύει εις τον Τριαδικόν Θεό και την Πατρίδα!!!», ενώ διευκρινίζει ότι η εγγραφή του «στο κοινοβουλευτικό κόμμα των ΑΝΕΛ εσημειώθη την 24ην Φεβρουαρίου 2015».
Σημειώνεται ότι ο Γρηγόρης Γερακόπουλος ήταν επικεφαλής του συνδυασμού της Ελληνικής Αυγής στον δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, ο οποίος στις δημοτικές εκλογές του 2014 είχε λάβει 1.052 ψήφους (ποσοστό 6,79%) και μάλιστα στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου είχε προλογιστεί από τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος –και προφυλακισμένο πλέον– βουλευτή Αττικής Ηλία Κασιδιάρη.
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε κανένα σχόλιο. Έχουμε πει και στο παρελθόν και το πιστεύουμε ακράδαντα ότι στην απολίτικη έκφραση «αντιμνημονιακός» χωράνε όλοι – δυστυχώς για τη Δημοκρατία – από την ακροδεξιά μέχρι και τη λεγόμενη αριστερά.

Share.

Comments are closed.