Ο φωτορεπόρτερ Χρήστος Μπόνης σχολιάζει λίγο διαφορετικά το ντέρμπι

0

Καλημέρα αγαπητοί φίλοι-καλή σαρακοστή !!!!!!!
Σήμερα θα καταπιαστώ με ένα θέμα που παρακολούθησα προχθές βράδυ στο ματς ΠΑΟ-ΟΣΦΠ
Φυσικά πάρα πολλοί από εσάς θα το είδατε το ματσάκι. Φυσικά θα είδατε δυο γεγονότα το πρώτο ήταν το ποδοσφαιρικό (τέτοια χάλια από τον ολυμπιακό δεν έχω ξαναδεί παρ’ ότι αντιολυμπιακός), το δεύτερο ήταν ο πόλεμος στην Γιουγκοσλαβία από το ΝΑΤΟ. Σας πληροφορώ επειδή ήμουν εκεί για μια εβδομάδα ότι τέτοιοι συνεχής βομβαρδισμοί δεν υπήρξαν σε όλη την διάρκεια του πολέμου.
Δεν θα αναφερθώ στα σχόλια ένθεν και ένθεν ούτε θα πάρω θέση (ελπίζω η δικαιοσύνη να επιβάλει το νόμο και τις ποινές που αρμόζουν αν και αμφιβάλω αν κρίνω από την απόφαση για τον ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό).
Θα σχολιάσω με πολύ ταπεινοφροσύνη και συμπάθεια τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού (δεν θα χρησιμοποιήσω κανένα κοσμητικό επίθετο γιατί δεν αξίζουν, είναι ανθρωπάκια) τις δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα.
Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τα επεισόδια ο Λαγός και ο Ταυλαρίδης (δεν ξέρω αν ήταν και άλλοι ) είπαν το εξής καταπληκτικό.. εμείς δεν ξέρουμε τίποτε τι έγινε γιατί τα επεισόδια έγιναν μιάμιση ώρα πριν τον αγώνα και εμείς δεν πήραμε μυρουδιά τίποτε..
ΕΡΩΤΩ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ: Δεν άκουσαν τίποτε από κανέναν, δεν είδαν τι γίνονταν; και άντε και καλά να το δηχθώ, ο Γιάννης Αναστασίου ο προπονητής του Παναθηναϊκού που αμέσως με την λήξη του αγώνα οι πρώτες δηλώσεις του ήταν να επιτεθεί στους κάφρους αυτούς, που ήταν την ώρα των επεισοδίων δεν ήταν στο γήπεδο; Εγώ ξέρω (ακόμη και στις μικρές ομάδες που έπαιζα μπάλα) ότι η ομάδα και ο προπονητής πάνε μαζί στο γήπεδο… στον Παναθηναϊκό πάει πρώτα ο προπονητής και μετά οι ποδοσφαιριστές;
Γιατί δεν είναι λογικό ο προπονητής να αναφέρεται στα επεισόδια και οι ποδοσφαιριστές να λένε ότι δεν ξέρουν τίποτε. ΤΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ.. Άσε δε που ο κύριος αυτός που λέγεται Ταυλαρίδης δεν ήξερε να συνθέσει μια πρόταση για να απαντήσει στις ερωτήσεις, αφού δεν ξέρει να μιλάει τι θέλει και κάνει δηλώσεις .μάλλον συνεργάζεται με τον Θέμο στο ΟΛΑ.
Εάν θέλουν να έχουν την εύνοια της εξέδρας καλά κάνουν αν όμως θέλουν να βλέπουν γήπεδα γεμάτα και να απολαμβάνουν το παιγνίδι παρέα με όλους τους φίλαθλους πρέπει οι ίδιοι να βγουν μπροστά και να αποδοκιμάσουν τα γεγονότα.
Αλλά τι να περιμένει κανείς από τους ποδοσφαιριστές όταν οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι σε αθλητική εκπομπή ο μεν του Παναθηναϊκού (αφού τα καταδίκασε βέβαια) είπε το καταπληκτικό και εσείς στην Ριζούπολη τα ίδια κάνατε στον ρεπόρτερ του Ολυμπιακού! και ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού του είπε και εσείς πριν 50 χρόνια τα ίδια κάνατε η ανταπάντηση ήταν βέβαια αλλά 50 χρόνια πίσω
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΒΡΑΔΥ

Share.

Comments are closed.