Κοπή πίτας της δημοτικής παράταξης «μια πόλη για να ζεις Χαλάνδρι, η πόλη μας»

0

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η δημοτική παράταξη « μια πόλη για να ζεις Χαλάνδρι, η πόλη μας» χθες, 16 Φλεβάρη, στο κατάμεστο από φίλους της παράταξης, bar CENTRO στο Χαλάνδρι.
Ο επικεφαλής της παράταξης, δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Θωμάς, αναφέρθηκε στο ιστορικό ίδρυσης της παράταξης, παρουσίασε ένα σύντομο απολογισμό, της 6μήνης παρουσίας στο δημοτικό συμβούλιο, και διαβεβαίωσε τους φίλους της παράταξης για την ενεργότερη συμμετοχή και παρουσία της παράταξης στα δημοτικά πράγματα του Χαλανδρίου. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «η δημοτική μας κίνηση δεν ιδρύθηκε για να κατέβει απλά στις εκλογές αλλά για να υπάρχει και μετά τις εκλογές, να υπηρετήσει τους κατοίκους του Χαλανδρίου και να βοηθήσει στην λύση των προβλημάτων. Πολιτισμός, καθαριότητα, πράσινο, εκπαίδευση και κοινωνική πρόνοια ήταν και παραμένουν οι προτεραιότητες της παράταξης»
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Σιμος Ρούσσος, ο πρώην δήμαρχος κ. Κώστας Παττακός, ο πρώην δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι σε δράση», κ. Γιώργος Κουράσης, ο δημοτικός σύμβουλος επικεφαλής της παράταξης, «Μπορούμε όλοι Μαζί για το Χαλάνδρι» κ. Ιωάννης Λαδόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι αλλάζουμε πορεία»,  κ. Άγγελος Νταβίας, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και καθαριότητας κ. Δημητρης Χριστουλάκης, ο Δημοτικός σύμβουλος, γιατρός, κ. Θωμάς Βαρδουλάκης , ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Αγγελής, ο Χαλανδραίος δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης, κ. Δημήτρης Μπαξεβάνης, η Οργανωτική Γραμματέας και μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ. κ. Τάνια Καραγιάννη, ο πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου «Γ.Σ. Προμηθέας Χαλανδρίου», κ. Κώστας Βλαχόπουλος, ο πρόεδρος των Κρητών Χαλανδρίου κ. Μανώλης Πατεράκης, εκπρόσωπος της Παγκρήτιας Ένωσης η κ. Σπανάκη Χρυσούλα, εκπρόσωπος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης ο κ. Παναγιώτης Μπουζιώτης, εκπρόσωπος της ομοσπονδίας εργαζομένων Υπουργείου Πολιτισμού ο κ. Οικονομόπουλος Τάσος, η πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος του ICOM κ. Τέτη Χατζηνικολάου,  το Δ.Σ. του σωματείου  ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Χαλανδρίου, πρόεδροι και μέλη συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, διευθυντές σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εκπρόσωποι αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση όπως το κατέγραψε ο διαχειριστής της σελίδας Βασίλης Φουρτούνης

Share.

Comments are closed.