Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον ανακοίνωσαν ότι αισθάνονται καλύτερα

0

O Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον που είναι από αυτούς που νόσησαν από τον κορονοϊό και θέλησαν να ενημερώσουν τους διαδικτυακούς τους φίλους για την εξέλιξη της υγείας τους, μετά από δυο εβδομάδες σε καραντίνα.
Ο Τομ Χακς με μια ανακοίνωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ανέφερε πως αισθάνονται καλύτερα και ενθάρρυνε τους ανθρώπους να παραμείνουν στο σπίτι, ώστε να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον.
«Γεια σας φίλοι μου. Δύο εβδομάδες μετά τα πρώτα συμπτώματα και αισθανόμαστε καλύτερα. Η παραμονή σας σε καραντίνα σημαίνει τα εξής: Δεν τον μεταδίδεται σε κανένανδεν τον κολλάτε από κανέναν. Κοινή λογική, έτσι; Θα χρειαστεί λίγος καιρός, αλλά αν φροντίσουμε ο ένας τον άλλον, να βοηθάμε όπου μπορούμε, και να αφήσουμε στην άκρη κάποιες από τις ανέσεις μας, θα περάσει και αυτό. Μπορούμε να τα καταφέρουμε»
Να υπενθυμίσουμε πως στις 11 Μαρτίου, το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε δημόσια τα θετικά αποτελέσματα της εξέτασης για τον COVID-19 με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Μετά από μερικές μέρες ανακοίνωναν πως ήταν η υγεία τους, αλλά και πως περνούσαν της καθημερινότητά τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Δείτε τη νέα  ανάρτηση του Τομ Χανκς:

Share.

Comments are closed.