Αναισθησία: 13 άτομα που γύρισαν από το εξωτερικό δεν μπήκαν καραντίνα και τους επεβλήθη πρόστιμο 5 χιλιάδων ευρώ!!

0

Η απόλυτη αναισθησία! Δεκατρία άτομα που είχαν επέστρεψαν από ταξίδι στο εξωτερικό δεν τήρησαν την επιβαλλόμενη καραντίνα στην οποία έπρεπε να μπουν και δυστυχώς κυκλοφορούσαν σαν να μην συμβαίνει τίποτα!
Οι αστυνομικές αρχές, όμως, τους εντόπισαν και τους επέβαλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ στον καθένα. Ταυτόχρονα τους ασκήθηκαν και οι προβλεπόμενες ποινικές διώξεις, αν και άποψη μας είναι ότι έπρεπε να επιστραφούν στη χώρα απ’ όπου ήρθαν!
Το γεγονός ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, που όπως είπε οι έλεγχοι θα ενταθούν σε όλη τη χώρα.
Επιπλέον ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ακόμα ότι σήμερα έγιναν σε όλη την Ελλάδα «δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε συμπολίτες μας που έπρεπε και ήταν υποχρεωμένοι να βρεθούν σε καραντίνα ερχόμενοι αεροπορικώς τις προηγούμενες ημέρες από διάφορους προορισμούς».
Και πρόσθεσε ότι «σε σύνολο 217 δειγματοληπτικών ελέγχων, έλεγχοι οι οποίοι θα ενταθούν τις επόμενες ημέρες, εντοπίστηκαν 13 περιπτώσεις που βρέθηκαν είτε εκτός είτε πέριξ της οικίας τους και όχι εντός αυτής. Στον καθέναν απ’ αυτούς επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, κι ασκήθηκαν οι προβλεπόμενες από τον νόμο ποινικές διώξεις».

Share.

Comments are closed.