Σε κατ’ οίκον νοσηλεία στην Αυστραλία ο Τομ Χάνκς και η Ρίτα Γουίλσον – Δείτε τη νέα του ανάρτηση

0

Καλή φαίνεται να είναι η πορεία της υγείας του Τομ Χανκς και της συζύγου του Ρίτα Γούιλσον που και οι δυο βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ενώ βρίσκονταν στην Αυστραλία.
Το ζευγάρι που έχει πλέον πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και παραμένει σε καραντίνα σε σπίτι που έχουν νοικιάσει στην περιοχή του Κουίνσλαντ, της Αυστραλίας.
Μάλιστα ο ίδιος ο Τομ Χανκς θέλησε να ενημερώσει τους followers του στο instagram  για την πορεία της υγείας του και της συζύγου του και απέδειξε πως με τίποτα δεν χάνει ποτέ το χιούμορ. Στην ανάρτησή  του, o Τομ Χανκς, ανέβασε μια φωτογραφία της αγαπημένης του γραφομηχανής που την πήρε μαζί του και σε αυτό το ταξίδι στην Αυστραλία, είπε επίσης πως και ο ίδιος και η σύζυγός του πλέον δεν έχουν πυρετό και πως η Ρίτα τον κερδίζει διαρκώς στα χαρτιά.  Δείτε το post του Τομ Χανκς:

«Γειά σας φίλοι μου! Καλά νέα: Μια εβδομάδα μετά το τεστ που έδειξε ότι είμαστε θετικοί στον κορονοϊό και την αυτο- απομόνωση τα συμπτώματα είναι σχεδόν ίδια. Δεν έχω πυρετό αλλά θλίψη… Απλώνοντας τα ρούχα και πλένοντας τα πιάτα μετά πρέπει να ρίξω ένα υπνάκο στον καναπέ. Τα κακά νέα: Η γυναίκα μου Ρίτα Γουίλσον με έχει κερδίσει στο Gim Rummy πάνω από 6 φορές και προηγείται 201 πόντους. Ταξίδεψα εδώ με μια γραφομηχανή που κάποτε αγαπούσα (λέγεται corona). Είμαστε μαζί σε όλο αυτό. Μειώστε τα ποσοστά του ιού με τον τρόπο σας»!

  • Διαβάστε την ανταπόκριση του Associated Press, όπως αναδηοσιεύει η βρετανική εφημερία The Guardian με τίτλο «Tom Hanks hasthe blahsas he and Rita Wilson recover from coronavirus» στα αγγλικά, πατώντας ΕΔΩ
Share.

Comments are closed.