Τομ Χανκς & Ρίτα Γουίλσον με κορονοϊό – Να ακούμε, λένε, όλοι τις συμβουλές των ειδικών 

0

Ο βραβευμένος ηθοποιός και πολιτογραφημένος Έλληνας Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον διαγνώσθηκαν με κορονοϊό, ενώ βρισκόντουσαν στη Μελβούρνη για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Αμερικανού σταρ.
Με ανάρτησή του στα social media ο Τομ Χανκς ενημέρωσε για την κατάσταση τόσο της δικής του υγείας του όσο και της συζύγου του, Ρίτα Γουίλσον.
«Γεια σας παιδιά. Η Rita Wilson και εγώ είμαστε εδώ κάτω στην Αυστραλία. Νιώθαμε λίγο κουρασμένοι, σαν να είχαμε κρυολόγημα, και μερικούς πόνους στο σώμα. Η Ρίτα είχε κάτι ρίγη που πηγαινοέρχονταν. Μικρός πυρετός επίσης. Για να παίξουμε σωστά τα πράγματα, όπως χρειάζεται στον κόσμο αυτή τη στιγμή, δοκιμαστήκαμε για τον Coronavirus, και διαπιστώθηκε ότι είμαστε θετικοί.
Λοιπόν, τώρα. Τι να κάνω μετά; Οι ιατρικοί υπάλληλοι έχουν πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθηθούν. Εμείς οι Χανκς θα δοκιμαστούμε, θα παρακολουθήσουμε και θα απομονωθούμε για όσο διάστημα απαιτεί η δημόσια υγεία και ασφάλεια. Όχι πολύ περισσότερο από μια προσέγγιση μιας ημέρας τη φορά, έτσι δεν είναι;
Θα κρατάμε τον κόσμο ενήμερο και ενημερωμένο.
Να προσέχετε τους εαυτούς σας!
Χάνξ!
»


Όπως ήταν αναμενόμενο τα γυρίσματα διακόπηκαν με τον ταλαντούχο ηθοποιό να κάνει νέα αναρτηση σήμερα για την κατάσταση της υγείας τους.
«Γεια σας παιδιά. Η Rita Wilson και εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εδώ κάτω από κάτω που μας φροντίζουν τόσο καλά. Έχουμε Covid-19 και είμαστε σε απομόνωση για να μην το μεταδώσουμε σε κανέναν άλλο. Υπάρχουν εκείνοι για τους οποίους θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Το παίρνουμε μια μέρα τη φορά. Υπάρχουν πράγματα που όλοι μπορούμε να κάνουμε για να το ξεπεράσουμε ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών και φροντίζοντας τον εαυτό μας και τον άλλον, έτσι δεν είναι; Θυμηθείτε, παρ ‘ όλα τα τρέχοντα γεγονότα, δεν υπάρχει κλάμα στο μπέιζμπολ. Χάνγκ»

Υπενθυμίζουμε ότι η φράση  «δεν υπάρχει κλάμα στο μπέιζμπολ…» είναι η διάσημη ατάκα του Τομ Χανκς από την ταινία A league of their own και με αυτή τη φράση εμψυχώνει στην ταινία την ομάδα του.

Share.

Comments are closed.