O Ολυμπιακός κέρδισε (1-2) στο τέλος της παράτασης την Άρσεναλ στο Λονδίνο και προκρίθηκε στους «16»!

0

Ο Ολυμπιακός τρέλανε όλη την Ευρώπη κάνοντας τρομερή εμφάνιση μέσα στο Λονδίνο και με γκολ στο 119′ της παράτασης από τον Ελ Αραμπί κέρδισε 1-2 και προκρίθηκε στους «16» του Europa league!
Αυτός ο Ολυμπιακός, δεν γινόταν να αποκλειστεί από αυτή την Άρσεναλ. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν καλύτερη και στα 120 λεπτά που παίχτηκαν στο «Emirates» και άξιζε πέρα για πέρα να βρεθεί στους «16» του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» έγραψαν ιστορία όχι μόνο με τη νίκη τους στα 90 λεπτά χάρη στο γκολ του Σισέ, αλλά και με την αντίδραση που έβγαλαν στην ισοφάριση του Ομπαμεγιάνγκ στο 113’ της παράτασης.
Κι εκεί που όλοι είχαν πιστέψει ότι όλα τελείωσαν, ο Θρύλος βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και σε συνδυασμό με το δώρο του τερματοφύλακα της Άρσεναλ Λένο, που χάρισε κόρνερ στους Πειραιώτες στα τελευταία λεπτά της παράτασης, αυτοί μπόρεσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και να πάρουν αυτή την τεράστια πρόκριση. 
Το τελικό 2-1 υπέρ των «ερυθρόλευκων» σηματοδότησε μια τεράστια πρόκριση, με τους οπαδούς του Θρύλου να πανηγυρίζουν έξαλλα και να στήνουν τρελό πάρτι στο Λονδίνο αμέσως μετά τη λήξη της  αναμέτρησης!

Τσιμίκας: Περήφανος για τον Ολυμπιακό, όλοι μια γροθιά
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού υπογράμμισε στην κάμερα της Cosmote TV: «Συγχαρητήρια στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου. Είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα, όλοι μια «γροθιά», είμαστε μια οικογένεια. Αυτό το παιχνίδι θα μείνει χαραγμένο πάντα στην καρδιά μου. Ανυπομονώ να πάω αποδυτήρια και να πανηγυρίσω με τους συμπαίκτες μου».

Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι Άρσεναλ – Ολυμπιακός 1-2 – 27.02.2020

Share.

Comments are closed.