Χαλάνδρι: Κοπή Βασιλόπιτας του Συνδυασμού “Χαλάνδρι σε Δράση”

0

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Χαλανδρίου, ο πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Χαλάνδρι σε Δράση“,  Γιώργος Κουράσης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου έκοψαν την Βασιλόπιτα για το 2020.
Με ιδιαίτερη χαρά καλωσόρισαν μέλη και φίλους του Συνδυασμού τους, σε μια ζεστή και ανθρώπινη εκδήλωση. Ο Γιώργος Κουράσης στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα τεκτενόμενα του Δήμου Χαλανδρίου, τονίζοντας τον διαρκή έλεγχο που ασκούν τόσο ο ίδιος όσο και οι Σύμβουλοί του, με την συμμετοχή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε όλες τις θεσμοθετημένες Επιτροπές. Με γνώμονα σταθερά το δημόσιο συμφέρον και την πρόοδο του τόπου τους συμβάλλουν με τις προτάσεις τους σε αυτήν την κατεύθυνση. Με ένα ενωτικό κάλεσμα έκλεισε την ομιλία του, δηλώνοντας περήφανος για τους συνεργάτες του, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο επόμενος Δήμαρχος Χαλανδρίου θα προέρχεται από τον Συνδυασμό “Χαλάνδρι σε Δράση”, με πολλές ευχές για το 2020.
Σημαντική και εξόχως τιμητική ήταν η παρουσία και ο χαιρετισμός της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, καθώς και του πολιτευτή και πρώην Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Σάκη Ιωαννίδη. Εξίσου τιμητικές ήταν οι παρουσίες των Αντιπεριφερειαρχών Βασίλη Γιαννακόπουλου και Λουκίας Κεφαλογιάννη, του Περιφερειακού Συμβούλου Γιάννη Κεχρή, του Προέδρου του ΟΑΣΠ και καθηγητή του ΕΚΠΑ Ευθύμιου Λέκκα, του Προέδρου της ‘Ενωσης Δημάρχων και πρώην Δήμαρχου Πεύκης Παύλου Καμάρα, του Προέδρου του ΕΣΥΔ Κώστα Κούρταλη, του πρώην Δήμαρχου Χαλανδρίου Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου, του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Χαλανδρίου Χρήστου Ευαγγέλου, του Προέδρου των Κυπρίων Χαλανδρίου Σάββα Μυλωνά, του Προέδρου και Αντιπροέδρου του Συλλόγου Πεζοπόρων Χαλανδρίου Σωτήρη Μανίκα και Γιώργου Σπανουδάκη, της Αντιπροέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ. Χαλανδρίου και Πρόεδρου των Αρκάδων Χαλανδρίου Άννας Βυτινάρου, του Αντιπροέδρου του Συλλόγου Πατήματος Χαλανδρίου Άρη Ασπρογέρακα και μελών του Συλλόγου τους, του εκπροσώπου του Σκακιστικού Ομίλου Χαλανδρίου Γιώργου Γεωργιάδη και του εκπροσώπου της Ομοσπονδίας πολιτιστικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας Βασίλη Μπουρνάζου.
Χαιρετισμό έστειλαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, η Βουλευτής και Αναπλ. Κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Ν.Δ. Ζωή Ράπτη καθώς και ο Βουλευτής κ. Δημ. Καρίδης.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

Share.

Comments are closed.