Συμπλοκή απίστευτης αγριότητας στο κέντρο της Αθήνας με έναν νεκρό κι έναν βαριά τραυματία

0

Απίστευτης αγριότητας ήταν η συμπλοκή που σημειώθηκε μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου, πίσω από την πλατεία Θεάτρου κοντά στην Ομόνοια
Με όπλα και μαχαίρια περίπου τριάντα αλλοδαποί «πολέμησαν» για το ποιος θα επικρατήσει στη συγκεκριμένη περιοχή με μήλο της έριδος τη διακίνηση ναρκωτικών αλλά και το λαθεμπόριο τσιγάρων.
Η άγρια αυτή συμπλοκή, στην οποία έπεσαν πυροβολισμοί και χρησιμοποιήθηκαν, επίσης, μαχαίρια, σημειώθηκε ανάμεσα σε Πακιστανούς και Αφγανούς με αποτέλεσμα έναν νεκρό, έναν βαριά τραυματία και αρκετούς άλλους ελαφρά τραυματίες. Στο σημείο βρέθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, περισσότεροι από δέκα κάλυκες.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, Αφγανοί είναι ο 30χρονος νεκρός και ο σοβαρά τραυματίας που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του ενός και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του άλλου. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν και άλλα άτομα που έχουν τραυματιστεί και τα οποία τράπηκαν σε φυγή για να μη συλληφθούν.
Αυτόπτης μάρτυρας υποστήριξε ότι μία ώρα πριν τη συμπλοκή, δύο άτομα βρέθηκαν στην περιοχή και προειδοποίησαν ότι θα γίνει μακελειό, καλώντας όσους βρίσκονταν εκεί να απομακρυνθούν. «Ήρθαν δύο άτομα πριν μία ώρα και είπαν θα γίνει μακελειό, φύγετε από εδώ πέρα. Εμείς, όμως, δεν πολυδώσαμε σημασία και τελικά έγινε μακελειό», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σημειώνεται, ότι έως αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει συλλήψεις ενώ για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Share.

Comments are closed.