Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Κίνησης Πολιτών μας ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2023 [Φωτο]

0

Στην κατάμεστη (παρά το δριμύ ψύχος) αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαλανδρίου πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της δημοτικής παράταξης Κίνησης Πολιτών μας ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2023.
Ο επικεφαλής και δημοτικός σύμβουλος  Μάνος Κρανίδης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην “πορεία νικηφόρας διεύρυνσης” του Συνδυασμού από τις εκλογές του περασμένου Μαΐου και παράλληλα έκανε μία σύντομη αποτίμηση του έργου της παράταξης, από τη θέση της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου.
Στάθηκε ιδιαίτερα στον εποικοδομητικό χαρακτήρα των παρεμβάσεων τους, που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο πρώτο εξάμηνο της δημοτικής θητείας και επανέλαβε την αδιαπραγμάτευτη φιλοσοφία απέναντι στα προβλήματα της πόλης, με μοναδικό γνώμονα το καλό της πόλης, πέραν προσωπικών και πολιτικών επιδιώξεων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αττικής κ. Λουκία Κεφαλογιάννη, αυτοδιοικητικοί φίλοι της παράταξης από άλλους Δήμους, καθώς και εκπρόσωποι παρατάξεων και σωματείων του Χαλανδρίου
Και του χρόνου με υγεία και τύχη!

Δείτε φωτογραφικό υλικό του www.fourtounis.gr από την εκδήλωση

Share.

Comments are closed.