Βραβεία Μπότση: Τιμητική διάκριση για τον Βριλησσιώτη δημοσιογράφο Μιχάλη Αραμπατζόγλου

0

Το ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθαν. Β. Μπότση απονέμει κάθε χρόνο Δημοσιογραφικά Βραβεία σε δημοσιογράφους που έχουν να παρουσιάσουν σημαντικές επιτυχίες, σε οποιονδήποτε τομέα, σε εφημερίδα, ραδιόφωνο, τηλεόραση, διαδίκτυο, φωτορεπορτάζ και οι οποίοι διακρίθηκαν για το σεβασμό τους στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και ποιοτικής ενημέρωσης.
Η 36η Απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων και τιμητικών διακρίσεων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Βασ. Μπότση» πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Σαρόγλου, Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.
Αυτή η απονομή, μεταξύ των άλλων είχε να κάνει και με ένα ν δικό μας άνθρωπο, τον Βριλησσιώτη δημοσιογράφο της ελληνικής υπηρεσίας του euronews, Μιχάλη Αραμπατζόγλου, στον οποίο απονεμήθηκε τιμητική διάκριση, για την δημοσιογραφική του εργασία στο ευρωπαϊκό τηλεοπτικό δίκτυο.
Ο Μιχάλης Αραμπατζόγλου είναι μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας της ελληνικής υπηρεσίας του euronews από τη γέννησή της και έχει καλύψει με επιτυχία δεκάδες ρεπορτάζ ενώ έχει φέρει στο φως εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ανθρώπινες ιστορίες.
Την τιμητική διάκριση στον Μιχάλη Αραμπατζόγλου απένειμε το μέλος του ΔΣ του Ιδρύματος Μπότση, τ. Δήμαρχος Χαλανδρίου και πρόεδρος του ΣΒΑΠ κ. Γιώργος Κουράσης.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ΛΑΕΔ τιμήθηκε και ο Δήμος Κηφισιάς για την ανακαίνιση της βίλας Μπότση. Το βραβείο παρέλαβε ο δήμαρχος Γ. Θωμάκος.
Το παρών στην λαμπερή τελετή έδωσαν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, υπουργοί, βουλευτές, οι πρώην πρόεδροι της Βουλής Νίκος Βούτσης και Απόστολος Κακλαμάνης. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης εκπρόσωποι του δικαστικού σώματος, των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας αλλά και αρκετοί γνωστοί επιχειρηματίες όπως οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Ευάγγελος Μυτηλιναίος.

Δείτε το βίντεο από την τελετή απονομής

Share.

Comments are closed.