Αναστάτωση προκλήθηκε στα σχολεία από το υπ. Παιδείας λόγω της εορτής των Τριών Ιεραρχών

0

Αναστάτωση προκάλεσε το Yπουργείο Παιδείας σε όλα τα σχολεία της χώρας καθώς την ίδια μέρα εξέδωσε δύο εκ διαμέτρου αντίθετες εγκυκλίους σχετικα με την ημέρα της εορτής των Tριών Ιεραρχών.
Με βάση όσα γνωρίζαμε και μάλιστα επιβεβαιώθηκαν γράφαμε στο άρθρο μας με τίτλο «Καταργείται η αργία των Τριών Ιεραρχών» μεταξύ των άλλων ότι «προβλέπεται η κατάργηση της αργίας της 30ης Ιανουαρίου, της εορτής των Τριών Ιεραρχών
Εκείνη τη μέρα, που είναι μεν εργάσιμη, αλλά δεν θα γίνονται μαθήματα και πρόκειται να οργανώνονται στα σχολεία εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή των Μεγάλων αυτών Πατέρων αλλά και της Παιδεία»

Τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν και από την πρώτη εγκύκλιο που εκδόθηκε χθες το πρωί ,από την υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη και  ορίζει ότι την 30η Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών δεν θα διεξαχθεί διδασκαλία μαθημάτων.
Όμως αργά τοα απόγευμα χθες εκδόθηκε δεύτερη εγκύκλιος – ανακοίνωση, διορθωτική της πρώτης από την υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως, η οποία ορίζει ότι τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά και θα πραγματοποιηθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων της ημέρας ως έχει.
Τι από τα δύο θα ισχύσει; Άγνωστον!!! Αλλαλούμ!!!!

Δείτε  την εγκύκλιο της κ. Ζαχαράκη και το Δελτίο Τύπου της κ. Κεραμέως

Share.

Comments are closed.