ΚΙΝΑΛ: Πιστοί στις θέσεις τους για ελληνοτουρκικά, εκλογικό νόμο και ΠτΔ

0

Πιστοί στις αρχικές τους θέσεις για τρία βασικά ζητήματα που απασχολούν την χώρα μας παραμένουν στο Κίνημα Αλλαγής, καλώντας μάλιστα και άλλες πολιτικές δυνάμεις να τις ασπαστούν.
Για του λόγου το αληθές, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Παύλος Χρηστίδης έσπευσε να… καλωσορίσει τον Αλέξη Τσίπρα στη θέση του Κινήματος Αλλαγής υπέρ της σύγκλησης Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών για τα ελληνοτουρκικά,. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο τελευταίος, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη χάραξης μίας στρατηγικής και για την επόμενη δεκαετία, παρατηρώντας ότι είναι καλή και η ενημέρωση κατά μόνας, αλλά το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών έχει και έναν διαφορετικό συμβολισμό.
Αντιστοίχως, στην αρχική τους θέση για τον εκλογικό νόμο επιμένουν οι επιτελείς του Κινήματος Αλλαγής, ζητώντας ένα κλιμακωτό μπόνους, που θα έχει ως όριο τις 35 έδρες, αλλά και για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. «Μου κάνει εντύπωση και η αμηχανία της Νέας Δημοκρατίας ως ένα βαθμό για τον κ. Παυλόπουλο, αλλά κυρίως η εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ η οποία φαίνεται να υιοθετεί ότι ο κ. Παυλόπουλος ήταν μάλλον πετυχημένος ως υπουργός της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο 2004-2009 με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή», είπε ο κ. Χρηστίδης, ξεχωρίζοντας πάντως τη θητεία του ως Προέδρου της Δημοκρατίας και παραδεχόμενος ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος βοήθησε το καλοκαίρι του 2015 τη χώρα να γλιτώσει από όσα είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «που μας οδήγησε με το ενάμιση πόδι έξω από τη

 

Share.

Comments are closed.