Ξεφτίλα! Πανηγυρίζουν τον θάνατο του οπαδού οπαδοί του ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη [βίντεο]

0

Το θλιβερό περιστατικό συνέβη στο γήπεδο του μπάσκετ του ΠΑΟΚ, με φίλους της ομάδας να θριμαβολογούν για τον θάνατο ενός ανθρώπου
Συγκεκριμλενα πριν λίγο είχε γίνει γνωστή η είδηση του θανάτου του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού, που είχε έρθει για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Άρη – ΠΑΟΚ – και μάλιστα σήμερα η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις – ο οποίος είχε δεχτεί επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια ο άτυχος οπαδός χτυπημένος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και σκοτώθηκε.
Μετα την ανακοίνωση της είδησης αυτής οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν να βρίζουν χυδαία και να καμαρώνουν για τον θάνατο ενός 28χρονου ανθρώπου.
Το βίντεο και όσα ακούγονται σε αυτό είναι σοκαριστικά.
«Ωωωω, πουστ…, ο μπαμπάς σας είναι νεκρός, τον σκότωσα τον πού@@@ γιατί ήταν Αρειανός, μια ζωή θα τρέχετε, δεν γίνεται αλλιώς» ακούγεται στο 30’17» του βίντεο, με την ένταση μάλιστα ολοένα και να ανεβαίνει και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να στήνουν πανηγύρι πάνω απ’ το πτώμα ενός νεκρού ανθρώπου.
Πόσο πιο κάτω θα φτάσουμε, ως κοινωνία; Φτάνει πια!!!!

Δείτε το αντίστοιχο βίντεο της ΕΡΤ

Ποινική δίωξη για 11 αδικήματα σε δύο συλληφθέντες για το θάνατο του νεαρού Βούλγαρου οπαδού
Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και εννέα πλημμελήματα άσκησε ο εισαγγελέας πρωτοδικών εις βάρος των δύο νεαρών που συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για συμμετοχή στο οπαδικό επεισόδιο που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής της Θεσσαλονίκης και στοίχισε τη ζωή σε έναν 28χρονο, υπήκοο Βουλγαρίας.
Οι διωκόμενες πράξεις -κατά περίπτωση- αφορούν τα κακουργήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης και της συνέργειας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, όπως επίσης τα πλημμελήματα της συμπλοκής, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της διατάραξης κοινής ειρήνης, παραβάσεις των νόμων περί αθλητισμού και όπλων κ.ά.
Οι δύο κατηγορούμενοι, 24 και 26 ετών, παραπέμφθηκαν σε τακτική ανακρίτρια της Θεσσαλονίκης, από την οποία πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Πέμπτη και μέχρι τότε παραμένουν σε καθεστώς κράτησης.
Όπως έγινε γνωστό από δικαστικές πηγές, ένας εκ των δύο παραπάνω κατηγορούμενων φέρεται να είναι γιος αστυνομικού, ενώ οι αρχές ταυτοποίησαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση αξιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό εγκαταστάσεων πέριξ του επεισοδίου.
Στο μεταξύ, το επόμενο 24ωρο αναμένεται να ολοκληρωθεί και να διαβιβαστεί στη Δικαιοσύνη η ιατροδικαστική έκθεση για τις συνθήκες θανάτου του άτυχου αλλοδαπού, που φέρεται να δέχθηκε -μαζί με συμπατριώτες του- επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων που κρατούσαν διάφορα αντικείμενα.
Την ίδια ώρα, ο εισαγγελέας αποφάσισε να διαχωρίσει τη δικογραφία ως προς την οδηγό του οχήματος που παρέσυρε τον άτυχο άνδρα. Η 26χρονη που παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους, ενώ εις βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη τροχαίου, σε βαθμό πλημμελήματος και οι δύο πράξεις.

Share.

Comments are closed.