Τη Στέγη Γερόντων στην Αγία Παρασκευή επισκέφθηκαν οι «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ»

0

Τη Στέγη Γερόντων του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής επισκέφθηκε χθες Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019, αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ», αποτελούμενη από τον επικεφαλής, Γιάννη Μυλωνάκη, τους δημοτικούς συμβούλους Γιάννη Λογοθέτη, Άννα Γάκη, Πέτρο Διακογιάννη και την υπεύθυνη Κοινωνικής Πολιτικής της παράταξης, Τάνια Νικολούλια.
Τα μέλη της παράταξης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον υπεύθυνο της Στέγης, Πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Κουνάλη, καθώς και τη γραμματέα κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, στους οποίους και παρέδωσαν τρόφιμα και χρηματικό ποσό τα οποία συγκεντρώθηκαν στην πρόσφατη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποίησαν οι «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ».
Μετά την επίσκεψη στη Στέγη Γερόντων ο επικεφαλής της παράταξης, Γ. Μυλωνάκης, δήλωσε:
«Θα θέλαμε ως παράταξη να ευχαριστήσουμε τους συνδημότες μας που έσπευσαν, στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που πραγματοποιήσαμε, να συνεισφέρουν σε τρόφιμα και χρήματα για τη στήριξη της Στέγης Γερόντων της πόλης μας.
Ως “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ”, θα είμαστε στο πλευρό όλων των φορέων, συλλόγων και δομών του Δήμου Αγίας Παρασκευής που έχουν ως στόχο την ενίσχυση ευαίσθητα κοινωνικά ομάδων, γιατί πιστεύουμε ότι σε περιόδους κρίσης θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και αλληλέγγυοι».

Share.

Comments are closed.