ΣΥΡΙΖΑ: Να παρουσιάσει το πτυχίο του ο Διαματάρης ή να απομακρυνθεί

0

Την απομάκρυνση του υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη  Διαματάρη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς φαίνεται ότι παρουσίασε ψευδές βιογραφικό και πανεπιστημιακό τίτλο που δεν κατέχει.
Συγκεκριμένα δημοσιεύματα  στον ομογενειακό Τύπο στις ΗΠΑ παρουσιάζουν στοιχεία που αμφισβητούν το βιογραφικό του υφυπουργού. Ο Αντώνης  Διαματάρης δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το πανεπιστήμιο Columbia. Όμως, σύμφωνα με τα ομογενειακά μέσα ενημέρωσης, τα οποία επικαλούνται στοιχεία από το ίδιο το πανεπιστήμιο, ο κ. Διαματάρης δεν αποφοίτησε ποτέ, αλλά απλώς εγγράφηκε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα!
«Ο κ. Διαματάρης οφείλει άμεσα να προχωρήσει στις αναγκαίες εξηγήσεις. Οφείλει δηλαδή να δημοσιοποιήσει τον μεταπτυχιακό τίτλο που αναφέρει στο βιογραφικό του σημείωμα» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Σε διαφορετική περίπτωση, ο πρωθυπουργός, Κυρ. Μητσοτάκης, όχι μόνο πρέπει να τον απομακρύνει άμεσα, αλλά και να απολογηθεί στους πολίτες για την επιλογή του να τον τοποθετήσει. Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλη fake αριστεία, ρουσφέτια και ψηφοθηρικές δοσοληψίες από την κυβέρνηση της ΝΔ».

Share.

Comments are closed.