Μυστήριο με την επίθεση σε βάρος συνεργάτη του Χρυσοχοΐδη στο Χαλάνδρι

0

Σιγή ιχθύος για τις συνθήκες και κυρίως για τα κίνητρα της βάναυσης επίθεσης σε βάρος του στενού συνεργάτη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη. Ο άγριος ξυλοδαρμός του Γιάννη Αναστασάκου, ο οποίος συμμετέχει και στην επιτροπή για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο υπαίθριο πάρκιγνκ του μετρό Χαλανδρίου.
Για το περιστατικό υπήρχε διάθεση μυστικοπάθειας, μετά όμως από σχετικές διαρροές, σχεδόν 24 ώρες μετά, την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, η οποία αγνοούσε το συμβάν, καθώς δεν φαίνεται να υπήρξε καταγγελία του.
Ο κ. Αναστασάκος, δέχθηκε την επίθεση από ένα άτομο, σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση, την ώρα που πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητό του. Ο δράστης φαίνεται να του κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα, ενώ ήταν τέτοια η σφοδρότητα της επίθεσης από την οποία υπέστη και κάταγμα στο χέρι.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. με ημερομηνία 28/11/2019
 «Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής διενεργείται προανάκριση σχετικά με απρόκλητη επίθεση σε βάρος συνεργάτη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που έλαβε χώρα χθες το βράδυ σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή του Χαλανδρίου, από άγνωστο δράστη, ο οποίος του προκάλεσε σωματικές βλάβες σε διάφορα σημεία του σώματός του»

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση
Την επίθεση καταδίκασε και ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, λέγοντας: «Επειδή δεν κάνουμε ευτελή αντιπολίτευση τύπου Μητσοτάκη στα θέματα ασφάλειας, θα δηλώσουμε απερίφραστα και χωρίς την παραμικρή προσθήκη, το εξής: απαράδεκτο και απολύτως καταδικαστέο γεγονός η επίθεση στον συνεργάτη του κ. Χρυσοχοΐδη.
Διότι αν κάναμε αντιπολίτευση τύπου Μητσοτάκη θα συμπληρώναμε: «πως να περιμένουν προστασία και ασφάλεια οι πολίτες από μία κυβέρνηση που δεν μπορεί να προστατεύσει ούτε τους συνεργάτες της.
..». 

Share.

Comments are closed.