Ιταλικά ΜΜΕ: Μεταξύ των νεκρών στον σεισμό της Αλβανίας, η σύντροφος του γιου του Εντι Ράμα

0

Η Αλβανία μετρά ακόμη τις πληγές της μετά τον καταστροφικό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ που έπληξε την περιοχή ανάμεσα στα Τίρανα και το Δυρράχιο, σκοτώνοντας 40 άτομα, μέχρι στιγμής. Μεταξύ αυτών και η σύντροφος του γιου του πρωθυπουργού Έντι Ράμα, Κρίστι Ρίτσι (Kristi Reçi ) και η οικογένεια της.
Μέχρι τώρα ο γιος του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, Γκρέγκορ, δεν έκανε συχνές εμφανίσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και δεν έδινε τροφή για σχόλια. Όμως η είδηση του θανάτου της συντρόφου του από τον ισχυρό σεισμό δεν θα είχε γίνει γνωστή εάν δεν είχε κάνει μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, που έγραψε με λίγα λόγια: «Μεταξύ των πολλών θυμάτων αυτής της τραγωδίας είναι και ένα άτομο δικό μου που πέθανε μαζί με τον αδερφό της, την μητέρα της και τον πατέρα της. Μόνο δύο πτώματα ανασύρθηκαν από τα ερείπια». Αυτά ήταν το πτώμα της φίλης του και του πατέρας της ήταν ενώ λίγες ώρες μετά βρέθηκαν νεκρά και τα σώματα της μητέρας της και του αδερφού της.
Οι δυο τους, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων, ήταν ζευγάρι εδώ και μερικά χρόνια αλλά μόνο οι κοντινοί φίλοι γνώριζαν για τον δεσμό τους. Σύμφωνα με το προφίλ της στο Facebook, είχε αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο των Τιράνων με πτυχίο Δερματολογίας.
Ο Γκρέγκορ Ράμα αποφοίτησε από την Σχολή Καλών Τεχνών στα Τίρανα ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, ζωγράφου και γλύπτη αλλά και του παππού του, γνωστού Αλβανού γλύπτη.
Ο Γκρέγκορ δεν κρύβει την αγάπη τους για την τέχνη, ενώ πολλές φορές έχει δηλώσει ότι η πολιτική τον ενδιαφέρει ελάχιστα.

Share.

Comments are closed.