Αντίρριο: Νεκρός και ο δεύτερος αγνοούμενος από την ανατροπή του ιστιοπλοϊκού [Βίντεο]

0

Νεκρό βρέθηκε και το δεύτερο άτομο που αγνοούνταν από το βράδυ στο Αντίρριο, όταν αναποδογύρισε σκάφος στο οποίο επέβαινε.
Όλη τη νύχτα γίνονταν έρευνες για να εντοπιστεί και το δεύτερο πρόσωπο που βρισκόταν στο σκάφος, ενώ το πρώτο είχε ήδη εντοπιστεί στις 2 τα ξημερώματα δυστυχώς νεκρό.
Το σκάφος βούλιαξε την ώρα που στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι 7-8 μποφόρ και σε αυτό επέβαιναν δύο άτομα γαλλικής υπηκοότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες το σκάφος έιχα αρχικά δέσει στη παραλία της Μακύνειας, όμως λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών επιχείρησε να φτάσει στην Ναύπακτο χωρίς χωρίς επιτυχία. Έτσι λίγο μετά της 8 το βράδυ εξέπεμψε SOS..
Στο σημείο όπου έλαβε χώρα το συμβάν στήθηκε επιχείρηση του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας με τον Περιφερειάρχη της Π.Υ. κ. Γεωργακόπουλο να συμμετέχει στις έρευνες.
Τονίζουμε ότι οι καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν το έργο των ανδρών του λιμενικού σώματος και της πυροσβεστικής στην προσπάθειά τους να ανασύρουν την σωρό του ενός νεκρού παρ’ ότι ήταν κοντά στο αναποδογυρισμένο σκάφος
Στο σημείο του γεγονότος βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκης και ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γκίζας οι οποίοι ενημερώθηκαν για το τραγικό δυστύχημα. Παρών από την πρώτη στιγμή ήταν και ο πρόεδρος της κοινότητας Αντιρρίου κ. Παπαδόπουλος.

Ανακοίνωση της πυροσβεστικής στο twitter

Δείτε βίντεο του iefimerida.gr  και του Nafpaktianews

Share.

Comments are closed.