Αντίρριο – ανατροπή: Έλληνες οι δυο νεκροί – Ο ένας είχε σκοτώσει τη μητέρα του και είχε αποφυλακίστηκε με το ν. Παρασκευόπουλου

0

Τα πάνω – κάτω στην τραγωδία με το βυθισμένο ιστιοφόρο, με σημαία της Γαλλίας, στο Αντίρριο. Αντίθετα με τις αρχικές πληροφορίες που ήθελαν τους δύο νεκρούς να είναι Γάλλοι, αποδεικνύεται, τελικά, πως ήταν Έλληνες. Πρόκειται για άνδρες, ηλικίας 59 και 57 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατοικούσαν στον Πειραιά και έχασαν τη ζωή τους όταν το ιστιοφόρο σκάφος «Άγιος Νικόλαος», τους χτυπήθηκε από την κακοκαιρία Γηρυόνης και αναποδογύρισε με αποτέλεσμα οι δύο φίλοι να βρουν φρικτό θάνατο μέσα στην καμπίνα από πνιγμό.
Όπως έγινε γνωστό, ο ένας εκ των δύο θυμάτων, ο 57χρονος Λ.Μ. ήταν ο άνθρωπος που είχε σκοτώσει την 73χρονη μητέρα μητέρα του στην Τιθορέα Φθιώτιδας, στις 17 Μαΐου 2011. Ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, είχε πυροβολήσει την μητέρα του εξ επαφής με καραμπίνα, την ώρα μάλιστα, που η άτυχη γυναίκα κοιμόταν.
Ο δράστης είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια φυλάκισης, όμως, λόγω και του νόμου Παρασκευόπουλου, κατάφερε και βγήκε από την φυλακή το 2017.
Αξίζει να αναφερθεί πως το 1994 ο αδερφός του, Γιάννης, είχε βρεθεί δολοφονημένος, καθώς επίσης ήταν μπλεγμένος στα δίχτυα των ναρκωτικών.
Η διαδικασία ανέλκυσης του ιστιοφόρου στο Αντίρριο ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι. Το σκάφος δέθηκε με ιμάντες από δύτες προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ανέλκυση..

Δείτε βίντεο του nafpaktianews την στιγμή της ανέλκυσης του μοιραίου σκάφους

Share.

Comments are closed.