Μανώλης Γλέζος: Σε κρίσιμη κατάσταση, στην εντατική

0

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 97χρονος Μανώλης Γλέζος, ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, εισήχθη πριν από τρεις ημέρες στο ΝΙΜΤΣ, αντιμετωπίζοντας αναπνευστικά και νευρολογικά προβλήματα. Σήμερα το πρωί οι γιατροί έκριναν, λόγω της κατάστασης της υγείας του, ότι ο Μανώλης Γλέζος έπρεπε να εισαχθεί στην εντατική μονάδα θεραπείας.

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Μανώλη Γλέζο
Ιατρικό ανακοινωθέν εκδόθηκε για τον Μανώλη Γλέζο, ο οποίος νοσηλεύεται στην καρδιολογική μονάδα του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή αλλά σταθερή.
Ο κ. Γλέζος εισήχθη στο ΝΙΜΙΤΣ την Τρίτη 19 Νοεμβρίου για έλεγχο νευρολογικής πάθησης. Λόγω του καρδιολογικού ιστορικού του κρίθηκε σκόπιμη η παρακολούθηση του στην καρδιολογική μονάδα.

Ο Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε τον Μανώλη Γλέζο
Το Μανώλη Γλέζο επισκέφτηκε στο ΝΙΜΤΣ ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, όπου συνομίλησε τόσο μαζί του όσο και με τους θεράποντες ιατρούς του.

Τον κ. Γλέζο επισκέφθηκε και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης
Τον Μανώλη Γλέζο επισκέφθηκε ο Νίκος Βούτσης στο ΝΙΜΤΣ. Ο τέως πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μετέβη στο νοσοκομείο από τη Βουλή, όπου συζητείται η αναθεώρηση του Συντάγματος, και μετέφερε στον Μανώλη Γλέζο τις ευχές όλων των βουλευτών για «περαστικά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανώλης Γλέζος -τον οποίο ο κ. Βούτσης είδε σε καλή κατάσταση- τον ευχαρίστησε και του είπε ότι οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν.   

Share.

Comments are closed.