Δρίτσας: Βιασμοί παιδιών στη Μόρια μία φορά το εξάμηνο – Η έντονη η αντίδραση του Καρανικόλα – Διευκρινίσεις από το βουλευτή

0

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα για τη Μόρια και τους βιασμούς παιδιών.
Ο κ. Δρίτσας ήταν καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ μαζί με τον βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου και τον αναπληρωτή εκπρόσωπο του Κινήματος Αλλαγής, Σπύρο Καρανικόλα.
Στη συζήτηση για το προσφυγικό και απαντώντας στον κ. Καρανικόλα, ο κ. Δρίτσας υποστήριξε ότι «βιασμοί μικρών παιδιών στη Μόρια γίνονται μια φορά το εξάμηνο».
Η δήλωση αυτή του κ. Δρίτσα ακούστηκε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του κ. Καρανικόλα για την κληρονομιά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
«Να σας θυμίσω τι έλεγαν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα για τη Μόρια, ναρκωτικά, εμπόριο ανθρώπων ακόμα και βιασμοί μικρών παιδιών» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρανικόλας, με τον κ. Δρίτσα να του απαντά «δηλαδή μια φορά στο εξάμηνο».
Ο κ. Δρίτσας, πρόσθεσε ότι «ήμουν πολιτικός υπεύθυνος για τον Πειραιά, επί μήνες ήταν 10.000 άνθρωποι δεν άνοιξε ρουθούνι».

Οι διευκρινήσεις του κ. Δρίτσα: Απόλυτη περιφρόνηση στους επαγγελματίες τρομολάγνους
Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο κ. Δρίτσας επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση και «καλοθελητές», ενώ επιμένει ότι η διαχείριση του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε «υποδειγματική».

«Προς όλους τους επαγγελματίες «καλοθελητές», που για μία ακόμα φορά… ανακάλυψαν την Αμερική, θα τους συνιστούσα να ακούσουν όλο το απόσπασμα του σχολιασμού μου απέναντι στον εκπρόσωπο του ΚΙΝ.ΑΛ. και τότε, ίσως καταλάβουν, ότι αυτό που είπα, είναι ότι στη δική μας κυβερνητική θητεία, τέτοια αρνητικά φαινόμενα στα κέντρα φιλοξενίας των μεταναστών, φροντίζαμε να τα προλαμβάνουμε, να τα αντιμετωπίζουμε και να τα αποτρέπουμε και όχι να τα διογκώνουμε και να τα αξιοποιούμε προπαγανδιστικά, όπως έκανε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Καρανικόλας και όπως κάνει η Νέα Δημοκρατία και πολλά διαδικτυακά μέσα της στημένης κινδυνολογίας και μισαλλοδοξίας, για να ψηφοθηρούν καλλιεργώντας κλίμα φοβίας και μίσους απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Συμπληρωματικά δε, έφερα το παράδειγμα της υποδειγματικής διαχείρισης στο λιμάνι του Πειραιά το 2015-2016, που κάθε άλλο παρά το μοναδικό παράδειγμα σωστής διαχείρισης ήταν, από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Κατά τα λοιπά, για μία ακόμα φορά, την απόλυτη περιφρόνησή μου, στους κάθε λογής επαγγελματίες τρομολάγνους και συκοφάντες
».

ΝΔ: Αποκαλύπτεται το δήθεν ευαίσθητο πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ
Σκληρή ήταν ωστόσο η απάντηση του εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσου Γαϊτάνη αναφορικά με την δήλωση του κ. Δρίτσα στον ΣΚΑΪ:

«Για άλλη μια φορά αποκαλύπτεται το δήθεν ευαίσθητο πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε το βίντεο από την επομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΙ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου και προσκαλεσμένους τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, Θοδωρή Δρίτσας και Σπύρο Καρανικόλας

 

Share.

Comments are closed.