Ο ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτύρεται για την ΑΣΟΕΕ – Ο πρώην υπουργό Παιδείας καλεί σε συγκέντρωση στο ΟΠΑ

0

Έντονες αντιδράσεις από τη Νεολαία και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η απόφαση της αστυνομίας να μπει στην ΑΣΟΕΕ, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το Πανεπιστήμιο.
«Η κανονικότητα επιτίθεται, η Δημοκρατία απειλείται», υποστηρίζει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή της για τα επεισόδια και σημειώνει: «Έξι μέρες πριν από την επέτειο του Πολυτεχνείου, τα ΜΑΤ και οι δυνάμεις καταστολής εισβάλλουν στον πανεπιστημιακό χώρο της ΑΣΟΕΕ. Η κανονικότητα επιτίθεται, η Δημοκρατία απειλείται». (Βίντεο)

O πρώην αν. Υπουργός Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας
Στο ίδιο μήκος κύματος ο πρώην αν. Υπουργός Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας ο οποίος σε ανάρτησή του σημειώνει: «Όταν η αστυνομία μπαίνει στο Πανεπιστήμιο για να διώξει τους φοιτητές που θέλουν να παραμείνει ανοικτό για να συνεχισθούν τα μαθήματα μας γυρνάει σε άλλες εποχές».

Αννέτα Καββαδία: Παλιά τους τέχνη κόσκινο
«Παλιά τους τέχνη, κόσκινο… Παραμονές Πολυτεχνείου και το δόγμα «Νόμος και Τάξη», σε πλήρη εξέλιξη. Μόνο που λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο…», ήταν το σχόλιο της πρώην βουλευτή του κόμματος,, Αννέτας Καβαδία. Η οποία παραθέτει τρία link:

Ο γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωτήρης Αλεξίου
Ο γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωτήρης Αλεξίου υποστηρίζει: «Το κράτος της δεξιάς, του αυταρχισμού και του φόβου είναι εδώ. Η κυβέρνηση Σαμαρά θα ζήλευε την εικόνα αυτή. Εγκλωβισμένοι και τραυματισμένοι φοιτητές στο προαύλιο του ΟΠΑ και επίδειξη δύναμης των πραιτοριανών του Μητσοτάκη και του Χρυσοχοΐδη.
Δεν θα σταματήσουμε ούτε στιγμή να αγωνιζόμαστε απέναντι σε όσους θέλουν να συνηθίσουμε το φόβο και να πειθαρχεισουμε στις διαταγές και τις ορέξεις τους
»

Ο πρώην υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου καλεί κόσμο στην ΑΣΟΕΕ
Κάλεσμα να κατέβει κόσμος και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΣΟΕΕ κάνει ο τέως υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου: «Πάμε τώρα στο ΟΠΑ. Όσες και όσοι μπορούμε. Μην χάνουμε ώρα με το ποιοί ακριβώς είναι μέσα, το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν φοιτητές και φοιτήτριες. Και ένα κλίμα ακραίας τρομοκρατίας από τα ΜΑΤ», λέει σε ανάρτησή του στο facebook.

Share.

Comments are closed.