Νέα αιματηρά επεισόδια με μαθητές σε σχολεία της Καλλιθέα και της Κεφαλονιάς

0

To νέο αιματηρό περιστατικό σε σχολείο, αποκαλύπτει ο alphatv, λίγες ώρες μετά το μαχαίρωμα 15χρονου, από συμμαθητή του, στην Αμαλιάδα.  Έτσι άλλο ένα άγριο περιστατικό σχολικής βίας προστίθεται σε όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα, αυτή τη φορά σε σχολείο της Καλλιθέας, όπου  ένας 14χρονος μαθητής χάραξε το πρόσωπο ενός άλλου συμμαθητή του, το ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
«Άρχισε να με χτυπάει με τα κλειδιά και τον χτύπησα πίσω και αυτός με πλάκωσε. Με χαράκωσε» είπε ο 14χρονος, όπως μετάδωσε ο Alpha, και πρόσθεσε:
«Τρόμαξα γιατί είχε μικρή απόσταση από το μάτι μου. και επίσης το έχει κάνει και σε άλλο παιδί. Όχι μόνο σε μένα».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του alpha o πατέρας του 14χρονου, παροτρύνει τον γιο του να μιλήσει για να σταματήσει η σχολική βία.
Επίσης ο Κ. Χρυσοχοΐδης, πατέρας του μαθητή λέιε αγανακτισμλενος: «Τι πρέπει να κάνουμε; Να ερχόμαστε στο σχολείο με μαχαίρια και κατσαβίδια; Θα του κάνουμε μήνυση».

Κεφαλονιά: Στο νοσοκομείο μαθητής που Κεφαλονιά σε σχολείο
Το τρίτο στη σειρά σοβαρό περιστατικό βίας έγινε μέσα στο προαύλιο ενός σχολείου στην Κεφαλονιά έστειλε στο νοσοκομείο έναν ανήλικο μαθητή.

Σύμφωνα με το inkefalonia.gr, το μεσημέρι της Τρίτης ένας ανήλικος μαθητής του ΕΠΑΛ Αργοστολίου βρέθηκε μετά τη λήξη των μαθημάτων στο Γυμνάσιο της περιοχής Κεραμειές, όπου φοιτούσε ως την περυσινή περίοδο. Εκεί, φέρεται να επιτέθηκε σε έναν 15χρονο μαθητή της τρίτης τάξης και τον γρονθοκόπησε για άγνωστο λόγο.
Ο 15χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας με τραύματα στο πρόσωπο και ο πατέρας του υπέβαλε μήνυση κατά του ανήλικου δράστη, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκε την Πέμπτη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς.
Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Κεραμειών κ. Μαγδαληνή Αργεντάκη επιβεβαίωσε το δυσάρεστο περιστατικό τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δίνουμε καθημερινά αγώνα για να αποτρέψουμε αυτές τις συμπεριφορές στα σχολεία. Τόσο εγώ όσο και ο σύλλογος διδασκόντων καταδικάζουμε τις πρακτικές βίας, είτε μέσα, είτε έξω από τα σχολεία».

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Ελένης Λαζάρου του alphatv

Share.

Comments are closed.