Η Bild για επεισόδια στου Ρέντη: Μασκοφόροι χούλιγκαν με ρόπαλα προκάλεσαν χάος

0

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες ντροπής με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου στο UEFA Youth League Κ19.
Και τούτο γιατί μια ομάδα περίπου 40 άτομων φορώντας κουκούλες εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ επιτέθηκαν με ρόπαλα και φωτοβολίδες σε οπαδούς της γερμανικής ομάδας. Μάλιστα, σε αυτά τα επεισόδια αναφέρεται και η γερμανική Bild που μιλά για «μασκοφόρους χούλιγκανς».
«Μασκοφόροι χούλιγκανς προκάλεσαν χάος κατά τη διάρκεια αγώνα του Youth League της Μπάγερν. Με το σκορ στο 4-0 υπέρ της γερμανικής ομάδας, γύρω στο 84ο λεπτό έγινε εισβολή από πάνω από 40 άτομα με κουκούλες που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Αρκετοί από τους εισβολείς φορούσαν κράνος μηχανής και ήταν εξοπλισμένοι με ρόπαλα για να επιτεθούν στους οπαδούς της Μπάγερν, ενώ πέταξαν και φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Bild σημειώνοντας ότι οι κουκουλοφόροι επιχείρησαν να κλέψουν πανό των Γερμανών.
Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός
Εν συνεχεία η Bild αναφέρεται και στους τραυματισμούς οπαδών του γερμανικού συλλόγου, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έμεινε σοκαρισμένος από αυτά που έγιναν και δήλωσε: «Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός. Αυτή είναι η χειρότερη ημέρα μου από τότε που είμαι στο ποδόσφαιρο».
Το παιχνίδι διεκόπη για κάτι λιγότερο από μισή ώρα. Για να ολοκληρωθεί το ματς, οι παίκτες των δύο ομάδων αντάλλαξαν πάσες στο κέντρο του γηπέδου», καταλήγει η εφημερίδα στον ιστότοπό της.
Η απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα επεισόδια
Λίγο αργότερα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα επεισόδια στον αγώνα των ομάδων Νέων των «ερυθρόλευκων» κόντρα σε αυτούς της Μπάγερν Μονάχου.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη σημερινή εισβολή χούλιγκαν στον Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι εισβολείς δεν έχουν ουδεμία θέση στην οικογένεια του Ολυμπιακού και ουδεμία σχέση με την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

  • Δείτε το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Bild με τίτλο «Piräus-Chaoten greifen Bayern-Block an» στα γερμανικά, πατώντας ΕΔΩ
Share.

Comments are closed.