Πέτρος Τατσόπουλος: Βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη – Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί

0

Αποσωληνώθηκε το μεσημέρι ο Πέτρος Τατσόπουλος, λιγότερο από ένα 24ωρο μετά την εγχείρηση για το ανεύρυσμα αορτής στην οποία υπεβλήθη χθες στο Ιπποκράτειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός συγγραφέας είναι αιμοδυναμικά σταθερός. Πλέον μπαίνει στο δεύτερο εικοσιτετράωρο μετά την δύσκολη επέμβαση και οι γιατροί εκφράζουν την συγκρατημένη αισιοδοξία τους για την έκβαση της υγείας του.
Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία Τατσόπουλου
«Σχετικά με την πορεία της υγείας του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, που χειρουργήθηκε επειγόντως χθες για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής, ενημερώνουμε ότι: Ο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης, είναι αιμοδυναμικά σταθερός, έχει βγεί από την μηχανική αναπνοή και βαίνει βελτιούμενος. Μετά την πάροδο του επομένου 24ώρου θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση».

Σύμφωνα με το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν, η επέμβαση ήταν επιτυχής.
Η μάχη για τον Πέτρο Τατσόπουλο συνεχίζεται καθώς τα δύο πρώτα 24ωρα όμως είναι εξαιρετικά κρίσιμα, δεδομένου ότι η επέμβαση στην οποία υπεβλήθη είναι εξαιρετικά σοβαρή, με πολλές επιπλοκές, ενώ οι στατιστικές της αποδίδουν υψηλά ποσοστά θνητότητας.

Share.

Comments are closed.