«Θέλω να πεθάνω»: Σοκάρουν τα σημειώματα της 11χρονης που φέρεται να υπέστη σεξουαλική κακοποίηση [βίντεο]

0

Σοκ προκαλούν τα όσα αποκάλυψε το 11χρονο κορίτσι από τη Φθιώτιδα για τη σεξουαλική κακοποίηση που, όπως ισχυρίζεται, υπέστη από δικηγόρο για περισσότερα από δύο χρόνια.
Ο πρώτος άνθρωπος που έμαθε τον εφιάλτη που ζούσε το κορίτσι ήταν η μητέρα του. Η γυναίκα έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν άκουγε το κοριτσάκι της να της περιγράφει πως την κακοποιούσε ο δικηγόρος. Ένας άνθρωπος που εμπιστεύονταν εκείνη και ο σύζυγός της. Επόμενη κίνησή των γονέων της μικρής ήταν να ενημερώσουν αμέσως τον Εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε επείγουσα προανάκριση

Τι ισχυρίζεται η μικρή
Η 11χρονη στην κατάθεσή της που έγινε παρουσία παιδοψυχολόγου σοκάρει με τα όσα βίωσε από την ηλικία των 8 ετών, όπως μεταδίδει το STAR.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της 11χρονης
«Αυτός με πήγε για πίτσα. Ξαφνικά εκεί που τρώγαμε μου έπιασε το στήθος. Λίγες ημέρες  μετά, μου είπε να με πάει βόλτα στο σκάφος του. Εκεί μου κατέβασε το εσώρουχο και άρχισε να με πειράζει. Μου έταζε δώρα. Μου πήρε ένα laptop. Τα είπα όλα στη μητέρα μου. Ήμουν πολύ θυμωμένη. Με έβαλε να ορκιστώ ότι δε θα πω κάτι σε κανέναν»
Η καταγγελία έγινε στις αρχές του 2019. Διατάχθηκε προτακτική έρευνα που οδήγησε στην άσκηση ποινικής δίωξης για ασελγείς πράξεις σε άτομο κάτω των 15 ετών.
Να σημειωθεί ότι ο πατέρας της μικρής δούλευε στο εξοχικό του γνωστού δικηγόρους της Αθήνας του ως κηπουρός.
Η οικογένεια της 11χρονης έχει στα χέρια της στοιχεία που αποδεικνύουν όπως ισχυρίζονται τα λεγόμενα της μικρής. Η κακοποίηση της ξεκίνησε το 2016 και σταμάτησε τον Σεπτέμβριο του 2018.

Δικηγόρος: «Είμαι αθώος, καλύπτουν κάποιον άλλο»
Ο δικηγόρος καταθέτει αύριο Παρασκευή στην ανακρίτρια Λαμίας μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για οικονομική σκευωρία και πως καλύπτουν κάποιον ο οποίος διέπραξε αυτά.

Οργισμένη ήταν η απάντηση από τον δικηγόρο της οικογένειας της μικρούλας. «Είναι συνήθης η επωδός  σε τέτοια αδικήματα. Να καταφεύγουμε σε μυθεύματα  και να δημιουργούμε καταστάσεις περί οικονομικών κινήτρων. Τίποτα άλλο» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της 11χρονης, Γιώργος Δούμας.
Το κορίτσι εξετάστηκε και από ιατροδικαστή. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει ρήξη παρθενικού υμένα.

«Θέλω να πεθάνω»: Σοκάρουν τα σημειώματα της 11χρονης που φέρεται να υπέστη σεξουαλική κακοποίηση
Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο ΑΝΤ1 η μικρή έγραφε σε μικρά χαρτάκια τις σκέψεις της, τα οποία τα έκρυβε μέσα στο δωμάτιό της.
«Θέλω να πεθάνω», φέρεται να έγραφε σε ένα από αυτά, ενώ σε ένα άλλο – που ήταν κρυμμένο σε παιδικό έπιπλο- σημείωνε «δεν θέλω να ζω, δεν αντέχω άλλο».

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του Star Channel για την σεξουαλική κακοποίηση της 11χρονης

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικαλάου

Share.

Comments are closed.