Χολή Καψώχα: Αφού δεν του άρεσε του ευφυή Τσακαλώτου η συριζαϊκή ΕΡΤ ας πάει στου Ζούλα [βίντεο]

0

Έντονα ενοχλημένος με την κριτική του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται και ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καψώχας.
Λίγες ώρες μετά την συμπαρουσιάστριά του Κατερίνα Ακριβοπούλου που εθίγη και εκείνη από όσα είπε ο τέως υπουργός Οικονομικών, περί έλλειψης αντικειμενικότητας της ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ, ο Σ. Καψώχας έκανε μια ανάρτηση «όλο χολή» για τον Τσακαλώτο.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Σωτήρης Καψώχας είχε παρομοιάσει τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη με «θεωρητικό του φασισμού» ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων και προκαλώντας το εμπάργκο της ΝΔ στην ΕΡΤ επί μήνες.

Η δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου
Σε εκδήλωση στην οποία συμμετείχε και ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου και η πρώην υπουργός Έφη Αχτσιόγλου σχετικά με την ΕΡΤ, παραδέχθηκε ο κ. Τσακαλώτος πως η κυβέρνηση δεν χειρίστηκε σωστά το θέμα της αντικειμενικότητας, κάτι που είχε σηκώσει μεγάλη συζήτηση, ιδίως με τις εκπομπές της Κατερίνας Ακριβοπούλου, που τελικά κόπηκαν.
«Το όραμά μου για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση δεν είναι να έχουμε έναν αριστερό Μπάμπη Παπαδημητρίου και έναν αριστερό Άρη Πορτοσάλτε. Θέλουμε μία δημόσια ραδιοτηλεόραση αντικειμενική και εκεί δεν τα πήγαμε καλά», ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα του. «Να ξέρουν όλοι, δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, ότι στη δική τους τηλεόραση, στη δημόσια τηλεόραση, θα μάθεις την είδηση, ασχέτως αν θα μάθεις μετά το σχόλιο», συμπλήρωσε.

Η αντίδραση της Κατερίνας Ακριβοπούλου
Η δημοσιογράφος αντέδρασε με οργή, υπερασπιζόμενη το γεγονός ότι υπήρχε μια εκπομπή στην ΕΡΤ με αριστερούς δημοσιογράφους, χαρακτηρίζοντας «χολερική» την κριτική του Ευκλείδη Τσακαλώτου και αφήνοντας αιχμές για την ανεξήγητη, όπως γράφει στην ανάρτησή της, ασυλία του πρώην υπουργού Οικονομικών από το σύνολο των ΜΜΕ, «την ίδια ώρα που λυσσομανούσαν συντεταγμένα εναντίον συγκεκριμένων υπουργών».
Η ανάρτησή της στο facebook:
«Ε όχι και αυτοκριτική παιδιά! Αυτοκριτική θα ήταν να εξηγήσει γιατί ήταν από τους ελάχιστους υπουργούς που έχαιρε μιας… ανεξήγητης ασυλίας από το σύνολο των ΜΜΕ, την ίδια ώρα που λυσσομανούσαν συντεταγμένα εναντίον συγκεκριμένων υπουργών.Πρόκειται λοιπόν για απροκάλυπτη και χολερική κριτική στο γεγονός ότι η “συριζαϊκή” ΕΡΤ είχε το… θράσος να έχει μία και μοναδική εκπομπή με αριστερούς δημοσιογράφους, που εκφράζουμε τις ίδιες προσωπικές- και όχι εντεταλμένες- απόψεις καμιά τριανταριά χρόνια τώρα, σε όποια ΜΜΕ και αν βρεθήκαμε. Αν του χαλάσαμε το όραμα πρόβλημα του. Αυτά προς το παρόν…»

Η ανάρτηση του Καψώχα εναντίον του Τσακαλώτου:
Γράφει σε ανάρτησή του στο facebook ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καψιώχας:
«Λυπάμαι που θα δυσαρεστήσω πολλούς φίλους, αλλά μερικά πράγματα πρέπει να ακούγονται γιατί υπερτιμώνται άνθρωποι και εκλαμβάνεται ως αδυναμία ή ενοχή η ευγένεια και το ευπρεπές της κριτικής.
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος – δίκην αυτοκριτικής για τους άλλους όχι για τον εαυτό του- κατάλαβε επιτέλους ότι οι εκλογές χάθηκαν λόγω της Συριζαϊκής ΕΡΤ και των αριστερών δημοσιογράφων που έκαναν κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά παρεμπιπτόντως και στον ίδιο για τον τρόπο με τον οποίο έκανε την διαπραγμάτευση με τους δανειστές.
Αφού δεν άρεσε στον ευφυή Ευκλείδη η Συριζαϊκή ΕΡΤ, ας πάει στην ΕΡΤ του υπερκομματικού Ζούλα και όλων αυτών που χρόνια έστηναν τρόπαια στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Ας επιλέξει ο Ευκλείδης την υποκριτική και βολική αστική ευγένεια από τη δημοσιογραφία των ρήξεων και της κριτικής.
Και επιτέλους, ας μας ενημερώσει όλους εμάς -μπας και το μάθουμε – πως αντιλαμβάνεται ο Ευκλείδης τη δική του Αριστερά που θα είναι αρεστή και στους δεξιούς και πόσο ισχυρή αριστεροσύνη είχε μέσα της η δική του διαπραγμάτευση με τους δανειστές
».

Δείτε το βίντεο με τα καρφιά Τσακαλώτου για την ΕΡΤ σε εκδήλωση του tvxs.gr όπου λέει ότι «δεν τα πήγαμε καλά στην ΕΡΤ», θέση στην οποία συμφωνεί και ο Στέλιος Κούλογλου

Share.

Comments are closed.