Οριστικά στο ONE Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη η τηλεοπτική άδεια

0

Από τις 10 Ιουνίου 2019 σας είχαμε ενημερώσει ότι η έκτη τηλεοπτική άδεια πηγαίνει στην εταιρεία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη.   
Αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα 17 Σεπτεμβρίου που ανακηρύχθηκε, κατά πλειοψηφία, οριστική δικαιούχος άδειας παρόχου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΣΡ, μέσα στις επόμενες 15 μέρες η εταιρεία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ» θα πρέπει να έχει καταβάλλει την πρώτη δόση που φτάνει τα 3.500.000 ευρώ.
Υπενθυμίζουμε ότι παραμένει ακόμα μια άδεια αδιάθετη, για την οποία δεν έχει δείξει ενδιαφέρον,μέχρι τώρα κανείς

Η ανακοίνωση του ΕΣΡ για το One Channel
«Ανακηρύσσει, κατά πλειοψηφία, και κατά τα οριζόμενα στο σκεπτικό, οριστική δικαιούχο άδειας παρόχου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου με βάση την Προκήρυξη 1/2019 του ΕΣΡ την εταιρεία με την επωνυμία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ».
Κατά το άρθρο 13 παρ. 2 του Ν. 4339/2015 και το Σημείο 7.2. της Προκήρυξης 1/2019 του ΕΣΡ, η ανωτέρω οριστική δικαιούχος οφείλει να προβεί στην καταβολή της πρώτης δόσεως της αδείας της (ύψους 3.500.000 ευρώ) εντός δεκαπέντε ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας.
Σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης αποπληρωμής της πρώτης αυτής δόσεως, η οριστική δικαιούχος εκπίπτει αυτομάτως της αδείας και καταπίπτει ταυτοχρόνως η κατατεθείσα εγγυητική επιστολή συμμετοχής της στην προκηρυχθείσα αδειοδότηση. Κρίθηκε, αποφασίστηκε την 17η Σεπτεμβρίου 2019 και δημοσιεύτηκε αυθημερόν
».

Share.

Comments are closed.