Νίκος Φασφαλής: Συνεδρίαση Κ.Υ.Σ.Π.Ε

0

Σας ενημερώνω ότι στις 17 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη ώρα  11:00   θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας συνεδρίαση του Κ.Υ.Σ.Π.Ε με το εξής θέμα ημερήσιας διάταξης:                        
1. «Εξέταση θεμάτων απόσπασης εκπαιδευτικών Π.Ε και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης».
Η συνεδρίαση αυτή του ΚΥΣΠΕ θεωρώ πως είναι σημαντική για πάρα πολλές και πολλούς συναδέλφους που βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους ή αντιμετωπίζουν αλλά προβλήματα.
Δυστυχώς η συνεδρίαση για την πραγματοποίηση της Β’ φάσης αποσπάσεων όπως δημόσια έχω τοποθετηθεί, άργησε και μεγάλος αριθμός συναδέλφων που πραγματικά έχουν ανάγκη την απόσπαση βιώνουν αξεπέραστες καθημερινές δυσκολίες.
Για το λόγο αυτό καλώ την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να δώσει όλα τα πραγματικά κενά που υπάρχουν ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα για απόσπαση και η συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ να έχει αποτέλεσμα. Να μην γίνει απλά για να βγει το Υπουργείο από την υποχρέωση!!!

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Ως Αιρετός εκπρόσωπος του Κλάδου θα παλέψω να ικανοποιηθούν τα αιτήματά σας χωρίς καμία απολύτως έκπτωση σε ότι αφορά τα κενά και πάντα με τις αρχές της διαφάνειας και της ισονομίας.

Share.

Comments are closed.