«Άξιος Δημήτρη», λέει ο Απόστολος Δοξιάδης για τον Δημήτρη Κουκουλόπουλο

0

Με συγκινητικό τρόπο παραδέχεται και συγχαίρει τον νεαρό επιστήμονα που κατάφερε να λύσει μαθηματικό γρίφο  78 ετών Δημήτρη Κουκουλόπουλο, ο γνωστός συγγραφέας, μαθηματικός και σκηνοθέτης Απόστολος Δοξιάδης.
Μιλώντας για τον 35χρονο Έλληνα επιστήμονα που ανέβασε την χώρα στην κορυφή της παγκόσμιας μαθηματικής κοινότητας, ο γνωστός κ. Δαξιάδης, εκφράζει την μεγάλη χαρά και την μεγάλη περηφάνια για το επίτευγμά του. «Μόνο καημό που έχω είναι το πόσο λίγοι άνθρωποι αξιώνονται να νιώσουν αυτό που έζησε, την ανυπέρβλητη χαρά του να πρωτοβλέπεις μια βαθειά μαθηματική αλήθεια, όπως έκανε αυτός. Ο καημός είναι και προσωπικός: και εγώ το ήθελα αυτό πολύ κάποτε, το ονειρεύτηκα. Δεν το έκανα. Τουλάχιστον, παρηγοριέμαι, έμαθα αρκετά για να νιώσω κάπως την ποιότητα της χαράς ανθρώπων σαν κι εκείνον», έγραψε στο facebook, καταλήγοντας με τη φράση «Άξιος, Δημήτρη».
Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Κουκουλόπουλος είναι γιος το γνωστού πολιτικού Πάρι Κουκουλόπουλου  από την Κοζάνη, στην οποία ο Δημήτρη ολοκλήρωσε τις αρχικές του σπουδές στα δημόσια σχολεία της πόλης.

Η πλήρης ανάρτηση του Απόστολου Δοξιάδη στο facebook

Share.

Comments are closed.