“Ασημένιος” ο Κριστιάν Γκολομέεβ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου

0

Η ελληνική κολύμβηση πανηγυρίζει, καθώς ο Κριστιάν Γκολομέεβ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Gwangju.
Τη δεύτερη θέση στον τελικό των 50 μ. ελεύθερο κατέκτησε ο Κριστιάν Γκολομέεβ, σημειώνοντας μια μεγάλη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Νότια Κορέα.
Ο Έλληνας αθλητής ήρθε δεύτερος με χρόνο 21,45 δευτερόλεπτα, χρόνος που είναι ίδιος με αυτόν του Βραζιλιάνου Μπρούνο Φράτους. Πρώτος τερμάτισε ο Αμερικανός Καλέμπ Ντρέσελ με χρόνο 21,04 δευτερόλεπτα.
Μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου, ο Κριστιάν Γκολομέεβ δήλωσε:
«Ήταν πολύ ωραία κούρσα, ήμουν έτοιμος, το ήθελα πάρα πολύ, ήμουν συγκεντρωμένος και πολύ χαρούμενος και με το χρόνο, ήταν ένα εκατοστό από το πανελλήνιο μου ρεκόρ. Ένιωθα ωραία, έβλεπα από δίπλα μου τον Φράτους. Προσπάθησα πολύ στα τελευταία μέτρα και μου βγήκαν σχεδόν όλα σωστά.
Δε θα πω ότι το περίμενα, αλλά πίστευα ότι αν τα κάνω όλα σωστά θα ήμουν στα μετάλλια. Θέλω να το αφιερώσω στο θείο μου και στη θεία μου, στην γυναίκα μου τη Λίντζι και στον πατέρα μου δεν είναι εν ζωή.
Είναι το δεύτερο μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για την Ελλάδα μετά του Γρηγοριάδη το 2005 και ακόμα δεν το πιστεύω πραγματικά. Αυτό μου δίνει την ενέργεια να συνεχίσω για του χρόνου που είναι Ολυμπιακή χρονιά. Ναι, πραγματικά μου ανοίγει την όρεξη και πραγματικά θα προσπαθήσω δυνατά να δουλέψω πιο σκληρά να βελτιώσω ό,τι ατέλειες έχω και να πάω ακόμα καλύτερα
».

Share.

Comments are closed.