Γεννηματά σε Μητσοτάκη: Οι έξι αλήθειες σας κρύβουν αντίστοιχα ψέματα

0

Αόριστες, ατεκμηρίωτες και γενικόλογες, που συντηρούν την ίδια την προεκλογική ρητορική χαρακτήρισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ασκώντας παράλληλα αυστηρή κριτική εφ όλης της ύλης και δίνοντας το στίγμα της αντιπολίτευσης που θα ασκήσει το ΚΙΝΑΛ.
«Θα ασκήσουμε μαχητική, υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση.
Με πίστη στην Εθνική Συνεννόηση για τα μεγάλα θέματα που αφορούν τον τόπο και τον λαό. Για τα Εθνικά Θέματα, την απαραίτητη αλλαγή των δεσμεύσεων Τσίπρα για τα υπερπλεονάσματα και το Υπερταμείο, για την ολοκλήρωση της Συνταγματικής Αναθεώρησης.
Είμαστε το προοδευτικό αντίβαρο στην υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, των δημόσιων αγαθών και του κοινωνικού κράτους.
Το Κίνημα Αλλαγής θα είναι στη Βουλή η φωνή του λαού, των ανθρώπων της παραγωγής, της εργασίας, της επιστήμης, των πιο αδύναμων, των γυναικών, των νέων ανθρώπων.
Προβάλλοντας πάντα την δική μας τεκμηριωμένη εναλλακτική πρόταση για αυτό που πρέπει να γίνει, για αυτό που εξυπηρετεί τις ανάγκες του λαού και του τόπου.
Το Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ. Η δημοκρατική παράταξη είναι εδώ και δίνει το δικό της στίγμα στην πολιτική και στις εξελίξεις , το στίγμα της σύγχρονης ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας
», υπογράμμισε η Φώφη Γεννηματά.

Ολόκληρη η ομιλία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά κατά την συζήτηση των Προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης στην Βουλή ΕΔΩ

 

Share.

Comments are closed.