Νίκος Φασφαλής*: Ενημέρωση για τη συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ στις 19 Ιουλίου 2019

0

Με ανακοίνωσή του ο αιρετός στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΠΕ), Νίκος Φασφαλής ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς για την ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Φασφαλή:
«Σας ενημερώνω ότι  στις 19 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή ώρα  10:30   θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας συνεδρίαση του Κ.Υ.Σ.Π.Ε με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. «Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού Π.Ε., Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ.Κ.Ε.Σ., για απαλλαγή από τα καθήκοντά της και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
  2. «Εξέταση αιτήσεων εκπαιδευτικών, Στελεχών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
  3. «Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού Π.Ε., αιρετού μέλους Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε., για αναγνώριση συνάφειας του μεταπτυχιακού του τίτλου σπουδών και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
  4. «Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
  5. «Εξέταση αποδέσμευσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξη σε διοικητικές θέσεις για σοβαρούς λόγους υγείας, μέσω Ε.Σ.Κ. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
  6. «Εξέταση αιτήσεων αποδέσμευσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξή τους σε θέσεις Ε.ΔΙ.Π., Ε.Ε.Π. Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
  7. «Εξέταση ένστασης εκπαιδευτικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κατά της με αριθ. 7/20-3-2012 Πράξης του Κ.Υ.Σ.Π.Ε.»
  8. «Εξέταση θεμάτων αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. (αμφισβητούμενες αιτήσεις) για το σχολικό έτος 2019-2020 και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

Σχετικά με το θέμα των αποσπάσεων Γενικής και Ειδικής Αγωγής, που απασχολεί τους περισσότερους από σας, θα σας ενημερώσω μόλις αποφασίσουμε το χρονοδιάγραμμα των σχετικών διαδικασιών .

* Ο Νίκος Φασφαλής είναι αιρετός ΚΥΣΠΕ με τη παράταξη της Δημοκρατική Συνεργασία Εκπαιδευτικών Π.Ε. (ΔΗ.ΣΥ.)

Share.

Comments are closed.