Συνελήφθη 27χρονος κρητικός για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Sunzanne Eaton

0

Ένας νεαρός άνδρας συνελήφθη για τη δολοφονία της Σούζαν Ιτον, της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου που βρέθηκε νεκρή πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή της.
Πρόκειται για 27χρονο αγρότη, πατέρα δύο παιδιών από το Μάλεμε, ο οποίος μένει σε περιοχή της Κισσάμου, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας flashnews. Ο 27χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, η αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας ήταν η ασφυξία.
Πώς έφτασαν στα ίχνη του
Ο 27χρονος είχε προσπαθήσει να καλύψει με κάθε τρόπο το έγκλημα που διέπραξε, όμως, υπέπεσε σε ένα λάθος, που βοήθησε τελικά τις αρχές να εξιχνιάσουν τη δολοφονία. Στην περιοχή στην οποία είχε μεταφερθεί η σορός της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, βρέθηκαν ίχνη από το αυτοκίνητο του δράστη. Αυτό, σε συνδυασμό με άλλα ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος, βοήθησε τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν. Ένα ακόμα λάθος που φέρεται να έκανε ο δολοφόνος της Sunzanne Eaton ήταν το γεγονός ότι είχε μαζί του το κινητό και έτσι ελέγχθηκαν τα σήματα από κινητά στην περιοχή τις ημέρες του φρικτού εγκλήματος.

Share.

Comments are closed.