O Γιάννης Αντετοκούνμπο γύρισε στα Σεπόλια όπου αποθεώθηκε και ανακοίνωσε την ίδρυση ακαδημίας [Βίντεο]

0

Ο «Greek Freak» βρέθηκε, μαζί με τα αδέρφια του, στη δική τους γειτονιά – τα Σεπόλια – αφού ο ίδιος ακόμα και στον «μαγικό κόσμο» συστήνεται ως «just a kid from Sepolia» και όπως ήταν λογικό αποθεώθηκε.
Το «Antetokounbros» προσέλκυσε χιλιάδες φιλάθλους, απλό κόσμο που θέλησε να δει από κοντά τον MVP του ΝΒΑ και να απολαύσει μπάσκετ. Ακόμη και στις ταράτσες των πολυκατοικιών βρέθηκαν κάποιοι, για να τον δουν και να τον χειροκροτήσουν. Ο “Greek Freak” γνώρισε την αποθέωση όταν έκανε την εμφάνισή του, υπό τις ιαχές του κόσμου.
«Δεν φανταζόμουν πως θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο εδώ, στα Σεπόλια. Τους ευχαριστώ όλους. Το θέμα είναι να μην ξεχνάς ποτέ από πού ξεκίνησες. Αυτό υποστηρίζει και αυτό το event. Θέλω να ξεκινάω πάντα από τα Σεπόλια. Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακριβώς τι έχει γίνει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από το κέντρο του ανοιχτού γηπέδου στα Σεπόλια.
Στο event, πέρα από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο που ήταν και οι διοργανωτές, έδωσαν το «παρών» και αρκετά μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ. Εκεί ήταν οι Νίκος Ζήσης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Λάζαρος Παπαδόπουλος και Βασίλης Σπανούλης, με τον Γιάννη βέβαια να είναι στο επίκεντρο.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και της Εθνικής Ελλάδας μαζί με τον αδερφό του, Θανάση, ανέλαβαν χρέη προπονητή των ομάδων που διεκδίκησαν το τρόπαιο στο τουρνουά 3 on 3.
Νικήτρια ήταν η ομάδα των Berlin Braves, που ταξίδεψαν μάλιστα από το Βερολίνο για να πάρουν μέρος στο τουρνουά, και που είχε για προπονητή… ποιον άλλον; Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!
Η ίδρυση ακαδημίας
Παράλληλα, τα αδέλφια ανακοίνωσαν την ίδρυση της «Antetokounbros Academy», η οποία θα έχει ως στόχο να βοηθηθούν παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.

Σε αυτή την ακαδημία θα έχουν προτεραιότητα παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κυνηγήσουν το όνειρό τους στο μπάσκετ.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση

Share.

Comments are closed.