Ελεύθερα τα δύο μέλη του Ρουβίκωνα αφού πλήρωσαν εγγύηση 60.000 ευρώ ακόμα και με δάνειο

0

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους είναι τα δυο μέλη του Ρουβίκωνα που κατηγορούνται για την επίθεση στο Κοινοβούλιο στις 21 Μαΐου, αφού κατάφεραν να συγκεντρώσουν και να καταθέσουν το συνολικό ποσό των 60 χιλιάδων ευρώ, που τους είχε επιβληθεί σαν εγγύηση.
Τα δύο μέλη συγκέντρωσαν τα χρήματα από προσφορές αλληλέγγυων, από συναυλίες που δόθηκαν από αναρχικές οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα για να συγκεντρωθούν τα χρήματα, αλλά- όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος– και από… δάνειο που πήρε ο ένας από τους δυο κατηγορούμενος, βάζοντας υποθήκη σε ακίνητο.
Ο δεύτερος των κατηγορουμένων, γράφει πάντως στην σελίδα του στο facebook, ότι δεν θα είχε κανέναν πρόβλημα να ξαναπάει φυλακή, αφού έχει ήδη πάει και στον Κορυδαλλό και στο Σταυράκι Ιωαννίνων και μάλιστα με κατηγορίες για 6 κακουργήματα (για όπλα). Αλλά όπως επισημαίνει απόφαση της ομάδας στην οποία ανήκει, είναι να μην πηγαίνει φυλακή κανέναν μέλος της, όσο περνάει από το χέρι της. Οπότε, λέει, έπρεπε να συμμορφωθεί. Στην δική του περίπτωση σημειώνει, τα χρήματα μαζεύτηκαν μόνο από τις συναυλίες και από δωρεές των συντρόφων του.

Αναλυτικά γράφει στο facebook ο αναρχικός Γ.Κ. για το πώς βρέθηκαν τα χρήματα για την εγγύηση

Share.

Comments are closed.