Πικραμμένος για Novartis: Θα επιδιώξουμε να μάθουμε την αλήθεια, δίχως διάθεση ρεβανσισμού [βίντεο]

0

Τη βούλησή του να εξακριβώσει την αλήθεια για την υπόθεση Novartis, διευκρινίζοντας ότι δεν έχει καμία διάθεση ρεβανσισμού, εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ Παναγιώτης Πικραμμένος.
Ο κ. Πικραμμένος ερωτήθηκε για το ζήτημα σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ και υποστήριξε ότι είναι ανησυχητικό ότι δεν έχει βρεθεί τίποτε «χειροπιαστό» για την υπόθεση Novartis παρά τις εκτεταμένες έρευνες που έχουν γίνει.
Κληθείς να σχολιάσει τις καταγγελίες του αντιεισαγγελέα Αγγελή και την αποκάλυψη Σαμαρά ότι ο «Ρασπούτιν» είναι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο Παναγιώτης Πικραμμένος είπε χαρακτηριστικά:
«Όλες οι κυβερνήσεις έχουν μία τάση να έρχονται πιο κοντά με τη Δικαιοσύνη, συνήθως για την εξυπηρέτηση των στόχων τους και καμιά φορά το πράγμα ξεφεύγει. Έχω την αίσθηση ότι το πράγμα ξέφυγε».
Ο κ. Πικραμμένος δεν θέλησε να κατηγορήσει κάποιον προσωπικά, όμως τόνισε ότι «τα φαινόμενα προκαλούν απορίες» και πως πρέπει να διερευνηθούν. «Δεν είναι ωραία πράγματα για το κύρος της Δικαιοσύνης που έχει κλονιστεί. Βλέπω τους συναδέλφους μου πώς αντιδρούν, στεναχωρούνται

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη τη συνέντευξη του Παναγιώτη Πικραμένου στο ΣΚΑΙ στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» με τους Δημήτρη Οικονόμου Μαρία Αναστασοπούλου 

Share.

Comments are closed.